Acana Mama Kullanan Var Mı?

defne182
defne182

4747 Puan

Kedime et içeriği yüksek bir mama arıyorum “miskin kedilerin kullanımı uygun değil” diyorlar ne kadar doğru bunu araştırıyorum. Kedim tekir,7yaşında kısır ve bağışıklığı düşük sindirimi hassas tahıllı mama yiyemiyor acana tahılsız mı bilemiyorum nd düşünüyordum ancak son zamanlarda şikayet varmış

2 CEVAP

Yabancı forumlarda uzun dönem için çokça sıkıntı yaşayan insanların yorumları mevcut. Tabii ki bu sorunları yaşayan kediler daha çok hassas sindirim sistemine sahip kediler.
Kedinizin durumu dikkate alındığında riskli olacaktır. Bende şu an Orijen kullanıyorum ama elimdeki paket bittiğinde değişiklik yapmayı düşünüyorum. Mamalar değerlendirilirken genelde içeriği ve besin yapısı dikkate alınıyor, Acana & Orijen gibi mamalar içerik kalitesi olarak kendini kanıtlamış olsalarda sindirim sistemi konusunda kullanıcı şikayetleri fazla.
Öte yandan içeriği çöp olarak nitelendirilen doğal et içermeyen sponsor markalar da sindirim sistemi konusunda çalışmaları mevcut ve hassas kediler için daha iyi olan mamalar fakat içerikleri diğerleri kadar kaliteli değil. Böyle bir tezat durum mevcut.

defne182
defne182

4747

Anladım, teşekkür ederim yorumunuz için. Tercihim yine brit care olacak sanırım. Sindirim sistemi için maması var onu alacağım gibi duruyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap