

















































































































































Sevgi Dolu Uzmanlık
Palyaço Balığı (Anemon Balığı) Rehberi: Türlerden Beslenmeye, Üremeden Hastalıklara
Sokak Kedisi Bob: Gerçek Hikâyesi, Kitapları ve Hayranlarıyla Unutulmaz Yolculuğu
Longevity Beslenme: İnsanlar ve Evcil Hayvanlar İçin Sağlıklı ve Uzun Yaşamın Bilimsel Yaklaşımı
Morkie Köpek Bakımı ve Beslenmesinden Eğitimine Kapsamlı Rehber
Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Zeyyy1301 sordu.
Kuzucansu44 cevap verdi.
dün sokakta bir kedi gördüm ve karnı şişti yuva yaptım.bir gündür orada duruyor ama 1 kere dışarı çıktığını gördüm. Sürekli mama,tavuk,vitamin vermeye sıcak su torbası koymaya gidiyorum. Ama hamile mi yoksa parazit mi emin değilim.Poposuna vurunca kaldırmıyor. Mart bitti haliyle hamiledir diye düşünüyorum ama parazitse de erkenden müdahale. Yarın veya pazartesi veterinere götürmeyi düşünüyorum ama şuan içimde bir evham oluştu. Sizce şuan nasıl anlayabilirim ikisi arasındaki farkı. Veya başka yapabileceğim birşey var mı sizce.
Merhaba elinize sağlık çok guzel yuva yapmışsınız Allah Razı olsun. Bence hamile çünkü bizim bahçede de hamile kızlarım var onlar gibi görüntüsü. Yüyüşünden de anlarsınız iki yanda yavrular oluyo şişkin. Bizim de yuvalarımız var kızlarım orda duruyolar. Hamile ise sakın parazit yaptırmayın. İştahı keyfi yerinde mi? Hamileliğin son zamanları gibi geldi bana çünkü. İnşallah sağlıkla dogum yapar bebiş şerde anne de sağlıklı olurlar. Dogum yapınca vitamin de verin mama ile eğer verebilirseniz.
şuan vitamin pastalardan veriyorum ama yemesi yerinde ilk gün yaş mama verdim ama yemedi şuan tavuk haşlayıp veriyorum baya iştahlı yiyor özellikle suyunu içiriyorum. Hamiledir inşallah bi kaç ay önce kedimi kaybettim rengi kedime çok benziyor yavrularından ona benzeyen olursa sahiplenmek istiyorum ben de. Keşke hepsini sahiplenebilsem.
dokunduruyorsa elinize yavrular gelecektir ama kesin olarak anlamanın yolu ultrasondur.
memeleri beligin ve artık süt vermeye müsait görünüyorsa, iştah artışı varsa,yürüyüşü ve karın bölgesinin yuvarıaklığından belli oluyor, eğer daha tam emin olmak isyiyorsanız fotosunu veterinere sorarak öğrenebilirsiniz bence.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorOnaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
gönderiliyor...
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.