Saldırgan Alman Kurdu Mahallemizde Başıboş Dolaşıyor Ne Yapabiliriz?

ArzuBoyka
ArzuBoyka

294 Puan

Mahallede sahipli olduğu belli tertemiz bir alman kurdu dolaşıyor.Büyük ihtimalle enerjisini atsin diye sahibi başıboş salıyor.Bugün karşılaştık köpeğime saldırmak için koştu, Boykayı kucakladık zor kurtulduk.Büyükte bir köpek korktuk açıkçası.İnsandan da korkmuyor çekinmiyor.Saldırı anında Ne yapabiliriz?

4 CEVAP

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Aslında en akıllı köpek cinslerinden biri insanlardan zarar görmemişse insana zarar vermez, köpeğinizi kucağınıza alın o köpek olmasa başka köpek de çıkabiliyor ne yazık ki.

ursaminor
ursaminor

116511

Sahipli olduğuna eminseniz, sahibini bulup güzel bir dille uyarabilirsiniz. Örneğin, çok rahatsız olan var mahallede ve bu yüzden köpeğin başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Biri şikayet eder, barınağa götürürler vs. gibi. Doğrudan biz rahatsız olduk derseniz hemen savunmaya geçer insanoğlu işte :/ Ama böyle aynı taraftaymış gibi yaklaşırsanız (evet manipülasyon ama yapacak bir şey yok) işiniz daha kolay olabilir. Belki de bilmiyordur köpeğin insanı o yokken köpeğin terör estirdiğini. Güzelce uyarmak en iyisi. Her hayvanla yaşayan iyi insan olmuyor işte ne yazık ki...

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Hayvanlarını gezer gelir mantığıyla sokağa bırakanlar da hayvanseverim diyordur ya kendilerine ne büyük tezatlik. Kopeginiz icin endiselenmekte haklisiniz evet ama o kopek icin de endiselendim sokakta binbir turlu bela var. Insan faktörü de buna dahil. Keşke sahibini bulup uyarsaniz biraz beyaz yalan soylemenin zarari olmaz herhalde iste birileri kizdi sikayetci olabilirler veya araba cok hizli geliyordu az kalsin kopeginize carpacakti gibi dikkatini cekip kendine gelmesini sağlayabilecek şeyler vardir diye umuyorum tabi gerçekten onu evladi gibi görüyorsa hala. Kayip olma ihtimali var mi peki? Temiz diyorsunuz ama yeni kaybolmus olabilir hep goruyor muydunuz inşallah kayip değildir öteki türlüsü de çok kötü ama kayip hem onlari sevenler de hem de onlarda travmaya neden oluyor

ArzuBoyka
ArzuBoyka

294

Evet bize değil ama Boykaya taktı.Kucağımıza aldığımız halde takip etti.Dükkana saklandık :D Bir sürü sokak köpeği görüyoruz besliyoruz hiç böyle bir şeye rast gelmedik herhalde sahipli diye fazla özgüvenli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 508 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR