Keşke Veterinerler Mesleklerine Para Gözüyle Bakmasa.

Elaay
Elaay

1119 Puan

Ben tek veterinerle yetinen biri değilim. Birinin dediğini diğeriyle kıyaslarım. Ama hiç şaşmayan bir şey var ki bazen o kadar gereksiz şeyleri sırf para için aldırıyorlar hayvana da uygulatıyorlar. Nede olsa biliyorlar ki hayvanlarımızın sağlığına önem veriyoruz. Ne deseler parayı veriyoruz. Keşke birazda vicdanlı olup gerekli olanı isteyip uygulasalar. İnsanları bu şekilde hayvan bakmaktan soğutmayın ne olur, aşırı bir külfet gerektiren bir şey gibi göstermeyin.

4 CEVAP

Eymentalay
Eymentalay

14974

Ben de aynı durumdan muzdariptim yakın zaman önce Fatih veteriner kliniğini buldum burda biri tavsiye etmişti ama kim olduğunu hatırlamıyorum fiyatları çok uygun belediyenin uyguladığı fiyat listesi üzerinden fiyatlandırma yapılıyor ve çok güzel ilgileniyorlar ben çok memnun kaldım dişi kedimin kısırlaştırması için de orayla görüştüm zamanı gelince yaptırmak için 270 lira fiyat verdiler bugüne kadar gittiğim bütün veterinerler en az 500 lira istediler tırnak kesimi gibi işlemleri de ücretsiz yapıyorlar. Oraya bir bakın isterseniz google’dan Fatih veteriner kliniği diye aratırsanız numarasına ve adresine ulaşabilirsiniz umarım işinize yarar

Feronia
Feronia

117611

Bir veteriner bunu okusa değişecek mi sanki? Burada iş hepimize düşüyor. Biz onların yalanlarına kanmazsak çocuklarımıza zarar veremezler. Bu durumda birden fazla veterinere göre değil bilim ve mantığa göre hareket etmek çok daha mantıklı olur zira bazı konularda neredeyse tüm veterinerler aynı yalanları söylüyor.

Maalesef öyle bu herkesi çok rahatsız ediyor. Kedimi ilerleyen zamanlarda kısırlaştırmak istiyorum ama bir türlü güvenilir bir veteriner bulamıyorum ne yazık ki . Kimine gidiyorum 700 diyor kimine gidiyorum 200 diyor. Hanginize güvenelim biz ???

Teşekkür ederim araştırıcam veterineri. Ne yazık ki öyle feronia

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 499 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR