Kedim Sevmeme Neden İzin Vermiyor?

Hayris_b
Hayris_b

539 Puan

Kedim 2haftalıkken geldi evimize ve 5 aydır bizde. Küçükken kucağıma alır uyuturdum, severdim fakat artık kucağıma aldığımda şanslıysam 5-10 saniye durup hemen kaçmaya çalışıyor ve eğer bırakmamak için uğraşırsam elim kolum çiziliyor. Uyurken sevdiğimde eğer uyanırsa bazen duruyor genelde hemen başka yere gidip yatıyor. (5-6 aylık erkek tekir kedi )

6 CEVAP

aysegunerr
aysegunerr

114944

Karakterinden dolayı olduğunu düşünüyorum. Kedilerimden biri kendini asla sevdirmez, insanlardan uzak durur. Elimi sevmek icin uzatigimda hemen isirir kendi halinde takılmayı sever. Diger hep yanıma gelir, bacağıma sürtünür, kendini sevdirir. Yeni sahiplendigim minnak da bana kendini cok nadir sevdirir. Uyuyacagi zaman yanima gelir sadece. Her kedinin farklı farklı huyu var. ^^

GizemAltan
GizemAltan

9985

Kediniz daha küçük bir çocuk gibi, merak etmeyin 1 yaş ve üzerine gelince, kısırlaştıktan sonra, daha sakin ve kendini sevdiriyor olacaktır... tabii bu benim kişisel tecrübem...

Gul36
Gul36

113362

Benim kedim kısırlaştıktan sonra değişmedi. Ayda bir huy değiştiriyor şimdi. Kedilerin geneli böyledir zaten, bir bakarsınız sevdirir, bir bakarsınız kaçar. O size göre hareket etmez, siz ona göre hareket etmek zorundasınız onun gözünde. :D Hepsi birer kont, kontes.

Sahsimuhterem
Sahsimuhterem

9241

Kediler yavruluk dönemini geride bırakırken karakterleri oturur hepsinin kendine has bir karekteri vardır ne yaparsanız yapın değişmez öyle kabul ediceksiniz.

Hayris_b
Hayris_b

539

Teşekkür ederim :-)

Hayris_b
Hayris_b

539

Çok teşekkür ederiö

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2812 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR