Kedi Maması

Elifakilli
Elifakilli

942 Puan

Ya arkadaşlar sordum ama net bir cevap alamadım, hem fiyatı beni zorlamayacak hem de sağlıklı bir kısırlaştırılmış kedi maması arıyorum. Obivan, LaVital, Reflex, Reflex Plus, Purina One, Purina Friskies ve Purina Cat bulabildiğim tek hem uygun hem de sağlıklı mamalar. Hangisini önerirsiniz ya da daha sağlıklı bulduğunuz ve fiyatı uygun olan bir mama var mı? Öğrenciyim ve kedimin sağlığını düşünüyorum.

6 CEVAP

eccakir
eccakir

3113

Mamanın içeriğinde et olmasına dikkat edin öncelikle çogu mamada et proteini veya yan ürünleri var. Uygun fiyatlı ve iyi içerikli olarak golosiyi tavsiye ederim.

Mayis1
Mayis1

12715

Hiçbiri kaliteli değil. Profine, matisse nin 10 kiloluk mamalarından alın. 10 kiloluk bir mama5-6 ay yeter(yaş mama vs takviyesiyle) 10 kiloları 250₺ Civarı değişiyor. Ayda 50₺ yapar. Frskies bir hafta kullandım 1 ayda 40-50₺ yapıyor o da ve daha kalitesiz.

Feronia
Feronia

117611

ProFine (ProLine değil!!) öneririm.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492

Burda söylenen tek bir şey olmıycak hani git şunu al gibi. Bu öneriler herkesin durumuna araştırmasına kedisinin sevmesine kadar değişir uzar gider. Bu yüzden açıp içeik okuyarak maddi durumunuza göre karar verin.

Elifakilli
Elifakilli

942

Benefit, bozita, brit care, felicia, golosi, pro choice, profine bulduğum diğer mamalar lütfen yardımcı olun !

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492

*içerik

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 512 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR