Micho Kedi Maması ?

Kubrakitty
Kubrakitty

709 Puan

Herkese iyi akşamlar. Kedim 4 aylık. Royal canin ve proplan denedim iki markayı da severek yedi. Şu an proplan yiyor kilosunu 40 tlye alıyorum. Micho diye bir marka keşfettim. İnternetten araştırdım ve çok güzel olmadığına dair yazılar okudum. Proplan, royal canini de aynı derece kötülüyorlar. Bu mamaların hepsi kötüyse doğru olan marka ne arkadaşlar? Kedimi ne ile besleyeceğimi şaşırdım. Michoyu düşünmemin bir sebebi de fiyatının yönlü olması. Aranızda micho marka kullanan varsa yazabilir mi?

6 CEVAP

Khajiit
Khajiit

1864

Bence bu şekilde bulamazsınız uygun mamayı. Çünkü her mamayı kötüleyen var.
Tahilsız pahalı mamalar için dahi tahilsız mamalarla beslenen kedilerin daha çok hasta olduğu yönünde yazılar var. Dolayısıyla dışında beslenme ile ilgili her sorunuzda karşıt görüşler olacaktır.
Yabancı yerli inceleme siteleri ise bu konuda yeterli değil çünkü para alıyorlar

Sahsimuhterem
Sahsimuhterem

9241

Kimin neyi kötülediği çok açık aslında ;tahıl kedilerin besini değil o yüzden tahılsız mama tavsiye ediliyor rioyal canın ve proplan tahıllı içerisinde kedilere alerji yapan onlara faydasız zararlı besinler barındırıyor.
İçeriğine bakmadan bir mama eleştirilemez asıl konu içeriktir içerik okuyacaksınız mevzu çözülecek.
Ucuz olsun diyorsanızda çorba var çorbanın suyunun suyu var kimisine eti koklatmışlar hatta aroması var sadece...

eccakir
eccakir

3113

Golosi markasını bir araştırın derim hem fiyat olarak uygun hem içerik olarak diğer uygun mamalara göre çok daha iyi. Bende mama seçiminde çok zorlandım goloside karar kıldım 3 aydır kullanıyoruz kedime bir zararı olmadı.

eccakir
eccakir

3113

Biz bonocibo kullanıyorduk micho da sanırım aynı firmanın kedim bebekken seviyordu bir zararıda olmadı ama büyüdükçe iştahsız yemeye başladı ve besin değeri yetersiz gelmeye başladı o yüzden golosiye geçtik. Golosinin yavru kedi maması bir sitede 1.5 kilosu 36 liraydı. Bonocibo kullanırken içim hiç rahat değildi sürekli ek bişeyler yedirmeye çalışıyordum şimdi çok rahatım.

eccakir
eccakir

3113

Yanlış bilgi vermemek adına yazıyorum. Şimdi baktım 1 ayda mamanın fiyatı yarı yarıya artmış 30 liraya aldıgım mama 60 lira olmuş. Sizi yanlış yönlendirmiş olmayayim fiyat konusunda

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

Micho rezil bir mama sokak kedilerine alıyorlar aç kalmasınlar diye mecburen. Golosi de ona keza. Kediler için yasamsal olan taurin golosi de çok düşük. Orijen alın acana alın Taste of wild alın. Daha ekonomik brit care profine sanabelle alın. Daha ucuza ve royal canın ve proplandan çok daha iyi matisse alın. Ben maddi durumum yok matisse kısırlaştırılmış somonlu kullanıyorum o kadar memnunum ki. Ayrıca içerik olarak çok daha iyi Royal canın ve proplandan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3641 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80131 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR