6 Aylık Kedime Mama Önerisi

axmetmcl
axmetmcl

990 Puan

Selamlar,


Sokakta bulduğum yaklaşık 6 aylık olan kedimi ilk bulduğumda o anda proplan almıştım, tabi araştırmaya etmeye zamanım yoktu.
Proplan bitmesine yakın, Orijen'in Cat & Kitten mamasından katıp, ona alıştırdım. Şimdi Orijen çok azaldı ve şimdi de arkadaşımın bana hediye olarak aldığı Hill's Science Plan Kitten'ın Ton balıklısıyla Orijen'i karştırıp veriyorum.


Proplan'ı yediği gibi iştahla hiçbirini yemedi, planım benim N&D'nin tavuklu & narlı mamasını artık bundan sonraki 6 ayı için seçip yedirmek ve N&D ile de hayatına devam ettirmek. Sizin önerileriniz nelerdir?

7 CEVAP

BatmanF
BatmanF

393

Royal Canin Kitten Yavru Kedi Mamasını tavsiye ederim. Benim batman bayılarak yiyor resmen.

axmetmcl
axmetmcl

990

RC çok büyük bir marka ama nedense bende güven uyandırmıyor. Kullanan çok var mı var evet ama kedilerde bağımlılık yaratması ve yağ oranının fazla olması gibi sebeplerden dolayı alternatif bir marka arıyorum.

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Maddi olarak kaldırabileceksiniz en iyisi N&D tahılsız tavuk ve narlı bence

Tavuklu mama tuy dokturuyo nd de olsa tabi kediden kediye değişir benimki çok dokmustu

Sydnr01
Sydnr01

816

Aynı sorun bendede var brit care ve farmina matisse arasında kaldım

Altinoz
Altinoz

623

Ben de 3 ay boyunca proplam kullandim simdi son 1 aydir britcare crazy kullaniyorum kedim daha severek yiyiyor ve icerigi proplandan iyi simdi yine siparis verdim tuy dokumu icin cok bisey diyemecegim bu aralar hic taramadim ama tuyleri cok yumusak pelus oyuncak gibi bu arada melez kedim sokaktan sahiplendim 6 aylik

axmetmcl
axmetmcl

990

yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar, benim aslında bu mamalar bitince geçmek istediğim N&D'nin tavuk/narlısıydı. Kedim diş değiştirme dönemine girdi ve bugün ishal olduğunu farkettim. Veterinere sorduğumda, yavruyken sürekli mama değiştirmeyi asla önermedi. Beğendiği mamasına geri dönün dedi yani ProPlan'a. Sanırım 1 yaşına kadar onunla devam edeceğim...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 573 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR