Kedinin İshal Olup Olmadığını Nasıl Anlarım Ve Nasıl Önlerim

erdemrabia632
erdemrabia632

9979 Puan

Yavru bir kedi bulmuştum annesi yok. İnek sütü içirmiyorum onun yerine haşlanmış yumurta peynir yaş mama kuru mama vs yiyecekler veriyorum azar azar yiyor oda ama ishal olabilir mi bugün biraz kakasını sıvı gibi gördüm haşlanmış patates versem zararlı olur mu

3 CEVAP

SEYMADUMAN
SEYMADUMAN

2996

merhaba; şuan kendinin her şeyden önce anne sütü yerine geçen vitaminli yiyeceklere ihtiyacı var toz halinde satılan ve suyla karıştırıp verilen mamalar var en iyisi bunu almanız eğer bunu yapmıyorsanız inek sütü yerine laktozsuz süt vermeniz gerekir tabi ki bunu kontrollü verin çünkü benim kedim fazla içtiği ve başka hiçbir şey yemediği ve su içmediği için kanlı ishal olmuştu mesela günlük yarım çay bardağı kadar olabilir. ayrıca evet kedinizin ishal olduğunu görürseniz yarım patates yada çeyrek aralıklarla bir gün için de yedirin geçecektir veya tuzsuz yağsız sadece pirinç lapası yedirebilirsiniz o da iyi geliyor..

SEYMADUMAN
SEYMADUMAN

2996

ve bol bol su içirin su içmesi de çok önemli..

erdemrabia632
erdemrabia632

9979

şimdi laktozsuz süt aldırdım anneme peki sulandırmam gerekiyor mu bu sütü ve günlük yarım çay bardağı kadar koyup üzerine su eklesem olur mu. Bu arada sütü kaynatmam gerekir mi.
İlginiz için teşekkür ederim eğer bir fikriniz varsa ''' https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/22536-yavru-bir-kediye-1-15-aylik-haslanmis-et-verilir-mi-veya-haslanmis-et-suyu ''' şu soruma da bakabilir misiniz ? :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 473 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR