Felix

erdemrabia632
erdemrabia632

9979 Puan

felix in yaş mamasını yumak çok seviyor tavuklu olanı. Başka hangisinden alıp versem sığır etli nasıldır hiç kedisine veren var mı?

6 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

Purina'ya güvenilmez. İçerik okumak aslında çok kolay; yukarıda saydığım şeylerin mamada (yaşta da kuruda da) bulunmamasına dikkat edeceksiniz o kadar. Maalesef biz nasıl fast food tarzı ürünleri bayılarak yiyorsak onlar da böyle zararlı mamaları daha çok seviyorlar. Katkı maddelerinin kokuları çekici geliyor olmalı. Bunlara alışan kediler daha sonra sağlıklı mamaları bile reddetmeye başlayabiliyor.


Alabileceğiniz sağlıklı yaş mamalardan birkaçı Herrmann's (şu anda sitelerinde indirim var), Naturea, Gimcat Shinycat fileto, Schesir tahılsız fileto.


İsterseniz evde kendiniz de yaş mama hazırlayabilirsiniz. Profilimde kediler için ev yemekleri sorusuna göz atıp tarif öğrenebilirsiniz. =)

Gul36
Gul36

113362

Felix mamanın hiçbir çeşidini vermeseniz çok iyi olur. Hatta market mamalarından hiçbir markayı vermeyin. Whiskas, Goody vesaire. Kediler (ve de köpekler) için çok zararlı olacak katkı maddeleri, koruyucular, şeker, tuz, tahıl ve et türevleri (ne olduğu belli olmayan hayvan parçaları) içeriyorlar.

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

ben sığıretli ve tavuklu ikisi beraber karışık olanı var bayıldı resmen çok çabuk bitirdi ve sade tavuklusunu hiç yememişti

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

https://www.sanalmarket.com.tr/felix-pouch-cifte-lezzet-ettavuk-100-g-p-27215b1 linki de bu migrostan almıştım heryerde karışık satmıyorlar migrosta gördüm sadece

HuriyeAysu
HuriyeAysu

5276

purina diye güvenip veriyordum ben ya üzüldüm şimdi çok güzel yiyordu :(

erdemrabia632
erdemrabia632

9979

aa çok iyi teşekkür ederim ilginiz için :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 620 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR