Acıll.. Kedım Kustu

Damlamiaaaa
Damlamiaaaa

4508 Puan

Kedim böyle kustu tükürük gibi sebebi ne olabilir bir ara daha böyle kustu tukuruklu sıvısı acik sarı gibi ne olabilir lutfen..

4 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Kediler kusan canlılardır. Yani bir kerelik kusma panik yapılıp aciliyet teşkil eden bir şey değildir. Sürekli olursa, gün içinde 4-5 kere olursa nedenini bulmaya çalışıp vete danışabilirsiniz. Ama köpüklü, köpüksüz vs. bir kere kusma pek önemli değil. Saçma bir şey yemiştir, toz yemiştir, saç yemiştir öğürtü gelmiştir. O anda da midesi boş olduğundan safra çıkmıştır. Bunlar olabilir şeyler. Kanlı kusarsa, bir kere bile olsa önemlidir o ayrı.

Gul36
Gul36

113368

Fotoğrafını çekip veterinerinize gösterdiniz mi? Geçenlerde benimki de aynı şekilde kusmuştu, ama daha sonra evin farklı yerlerinde, ben uyurken daha önceden olmuş yoğun, çamurumsu kusmuk kalıntıları bulmuştum. Maalesef yaş maması hava alıp bozulduğu için o dokunmuştu. Sizinkinin kusmuğunda tüyler varsa tüy yumağı çıkarmaya çalışıyordur, yoksa yediği bir şey dokunmuştur. Ancak en doğru cevabı veterineriniz verecektir.

Damlamiaaaa
Damlamiaaaa

4508

Benim kedim herşeyi yalıyor yatağı yalıyor duvari camı mermeri o yuzdem mi bilmiyorum mama hep yedigi bir sey olacagini sanmiyorum yorum icin teşekkür ler

Damlamiaaaa
Damlamiaaaa

4508

2 3 kere kustu ama sık araliķlarla değil ayda falan bide kilo kaybı yasiyorum ama aslinda yiyor su da içiyor enerji de iyi fakat veteriner gastrit den suphelendi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 430 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81703 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR