Ebabil Kuşu

Bettys07
Bettys07

2914 Puan

Merhaba 2 gün önce dışardayken önüme yavru ebabil kuşu düştü çok halsizdi küçük bir yerde yaşıyorum veterinere götürdüm ama adam kuşlardan anlamıyor kanadı kırık değil dedi o gün biraz dinlendikten sonra uçurmayı denedik ama maalesef kısa bir miktar uçup tekrar düştü şimdi kıyma ile besliyorum canlı kurt vs bulamadım bazen sinek veriyorum su veriyorum ama kıyma kalıcı bir çözüm değilmiş ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen bu arada bayağı toparladı ötüyor arada ve hareketlendi

6 CEVAP

Egil
Egil

1858

Merhaba,
Antalya Doğal Yaşam Parkı'na teslim edebilirsiniz. Burası DKMP değil ama ikisi ortak çalışıp, DKMP doğada bulduğu yaralı hayvanları tedavi için buraya getiriyormuş. Birkaç ay önce sizinkine benzer durumda yavru bir kumru bulmuş, bir gün evimde misafir ettikten sonra buraya götürmüştüm. Veteriner memnuniyetle kabul edip kendilerinin yavruya bakacaklarını söyledi. Parkın girişindeki görevlilere durumu açıklarsanız sizi yönlendiriyorlar, herhangi bir ücret ödemeniz de gerekmiyor.
Tabii "küçük bir yer" dediğiniz Kaş falan değilse. Kepez'e daha yakın bir ilçedeyseniz ve ulaşabilecek durumdaysanız.
Esenlikler.

Patikedii
Patikedii

26947

Milli parklar ile iletişime geçilmeli

Patikedii
Patikedii

26947

Burda yazıyor ne yapılması gerektiği

Bettys07
Bettys07

2914

Antalyada değilim yozgatın bir ilçesindeyim şu an maalesef

Egil
Egil

1858

Hay Allah profilinizde Antalya görünce atladım hemen. Yozgat Çamlığı Milli Parkı varmış. Yukarıda anlattıklarım orası için de geçerlidir muhtemelen. Arayıp sorulabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap