Kedimin Köpek Dişleri Üstten Çıktı?

Kedim 5 aylık, alt köpek dişlerini döktü ve yenisini çıkardı, üst köpek dişlerini ise dökmemesine rağmen üstten yenileri çıktı. Yeni köpek dişlerinin arkasında eski köpek dişleri duruyor yani. Veterinerimize fotoğraf atarak sordum birkaç güne geçmezse muayene olmaya gelin dedi ama neden olabileceği hakkında bilgi vermedi. Bunu yaşayan veya sebebini bilen var mı? Tehlike arz edebilecek bir durum mu?


7 CEVAP

beautifulcat
beautifulcat

10837

Kedilerde genelde öyle oluyor, kendi kedim, arkadaşımın kedisi vs. hep o şekilde gözlemledim ben. Yine de veterineriniz öyle dediyse götürün belki farkettiği doktor gözüyle gördüğü farklı şeyler vardır ama endişelenmeyin çok bir anormallik göremedim ben

İçimi rahatlattınız, teşekkürler. Peki ne kadar sürdü bu durum kedinizde? Bizimki 4-5 gündür böyle.

srplzngl
srplzngl

113865

Benim kedime de diş değiştirme döneminde aynı şey oldu, normal bir şey olduğunu düşünüyorum. Ama 4-5 gündür böyleyse bilemiyorum, benim kedimin dişlerinin böyle olduğunu farkettiğim günün akşamında bir tanesi düştü. Belki de ben geç farketmişimdir.

srplzngl
srplzngl

113865

Ama dediğim gibi, normal bir şey bence. Gözlemleyin sadece, içiniz rahat olsun :)

Teşekkür ederim, 1-2 gün daha gözlemleyeyim düşmezse veterinere gidelim o halde. Bir sorun varmış gibi görünseydi çoktan gitmiştik ama hem veteriner öyle bir şey söylemedi hem de sağlığı neşesi her şeyi yerinde şükürler olsun ki.. Çok teşekkür ederim tekrardan :)

beautifulcat
beautifulcat

10837

Dün farkettim bende böyle olduğunu dişlerinin :) Bakalım ne kadar sürecek :) Veterinerimize bugün gitmiştik başka bir sebeple, normal olduğunu söyledi. Gözlemliyorum :)

Umarım uzun ve sağlıklı ömürleri olur hepimizin bebeklerinin, tekrardan çok teşekkürler :-) ❤

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 781 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR