Kedim Nefes Almada Zorlanıyor

3 aylık minik kedim kuru mamayı hunharca yedikten sonra fark ettim ki kusma eylemi gerçekleştiriyor ama kusmuyor boğazına takılmış galiba kuru mama ağzı açık bir şekilde zorla ve derin nefes alıyor uykusu var uyumak istiyor fakat boğazına takılan mama bir türlü rahat bırakmıyor şırınga ile su içirdim bol bol ama faydası yok stresten ve uykusuzluktan daha kötüsü yetersiz nefessizliktwn dolayı kaybetmekten korkuyorum umarım mesajımı açık birileri görür şimdiden teşekkür ediyorum

2 CEVAP

beautifulcat
beautifulcat

10837

Sizi korkutmak istemiyorum ama acilen veterinere gidin. Kedim 5 aylık, 2 hafta önce ağzı açık bir şekilde nefes aldığı ve yemek yemediği şikayetiyle veterinere gittik. Akciğer enfeksiyonu, zatürre gibi yani bir teşhis konuldu. 1 hafta her gün serum yedi. Zor toparladık diyebilirim, haftada bir kontrole götürüyoruz iltihap ilerledi mi geriledi mi diye. Atlattık şükür ama hala yanında en ufak bir parfüm bile sıkamıyoruz, akciğerleri hala çok hassas. Lütfen veterinere götürün ve röntgen çekip ciğerlerine baksınlar.

Mayis1
Mayis1

12715

Boğazındaki iltihaptan ya da üşütmeden kaynaklanıyor olabilir. Biz de köpeğimiizn boğazına yemek takıldı sanmıştık. 3 gün böyle devam edince veterinere sorduk.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 505 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR