Kapalı Kedi Tuvaleti Kullananlar

kedipatisii
kedipatisii

13236 Puan

Kapalı kedi tuvaleti almayı düşünüyorum artısı ve eksisi nedir sizce? Özellikle kumun dağilma ve koku konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bir faydasi olur mu?

9 CEVAP

Friolero
Friolero

12756

Kapalı kedi tuvaleti hayat kurtarır. Açıktan kapalıya geçince farkı sizde daha iyi anlayacaksınız.


Dışarı hiç kum dökülmüyo dersem yalan söylemiş olurum ama yüzde 80 azaltıyor dışarı çıkan kumları. Koku konusunda da aynı şeyi söyleyebilirim.

erolberinay
erolberinay

1343

Kesinlikle kapalı kedi tuvaleti kullanmalısınız. Koku tutma, kum dağılması, kedinizin daha rahat hissetmedi ve görünüm açısından size kolaylık sağlayacaktır.

onurtemiz
onurtemiz

116286

Biraz bencil bir yorum olursa kusura bakmayın. Açıkçası açık tuvalet kullananları yıllardır anlamadım. Evin en uzak köşesinde bile olsa o tuvalet görüntü olarak bir kere kötü. Kokular yayılacak. Yanlışlıkla devrilebilir ya da sizin bir eşyanız ya da başka bir şey açık tuvalete düşebilir. Ki kum dağılma sorunu biraz daha azalıyor kapalı tuvaletler de. Bir de Paspas alın ve kedinizin patileri bu paspas da temizlenir. Kumlar paspas a yapışır ve bu yapışanları tuvalete geri koyarsınız.

mimimomo
mimimomo

12335

ben de edindim kapali olanlardan, icerde istedigi kadar tepinebilir artik ;) kazma isini abarttiklari zaman yerler gokler kum oluyordu. hele temiz kum koydugumuzda icinde oyun oynarken gormeli!., patilerden cikanlarla sinirli kaliyor simdi hic olmazsa, o da makul. (paspas edinemedim henuz, sirada o var)

cakil19921
cakil19921

115144

Evet var eskisine gore az ama yine ayağında kum taşıyor bunu engelleyemez son tuvaletini daha kolay temizlik banyoda koyabilirsin

Zynpks
Zynpks

2658

Koku daha az yayılıyor tavsiye ederim :)

kedipatisii
kedipatisii

13236

En yakin zamanda bende bir tane edinmeyi dusunuyorum. Acik tuvalette zaten istedigi yerden ciktigi icin paspasta nafile oluyor :/

pinarcaya
pinarcaya

19123

Kapali tuvalet alacaksaniz onden kapagi yukariya dogru acilip temizlenenler var. Daha dogrusu digerlerine gore daha fazla acilanlar var. Onlardan almanizi tavsiye ederim. Digerlerine gore temizlemek daha kolay oluyor.

Alicveben
Alicveben

12941

Kapalı kum katında kedi kumu kazarken etrafa kum taneleri kaçmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6220 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR