Nd Ve Bonacibo Kuru Mama Karıştırıp Verebilirmiyim?

Sydnr01
Sydnr01

816 Puan

İki mama karıştırıp versem bi zararı olurmu böylelikle maddi açıdan da mama daha uzun gider diye düşünüyorum dengelenir

6 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

İki mama karıştırarak verilebilir ama Bonacibo yerine başka bir uygun fiyatlı mama seçseniz olmaz mı? Çok uyguna geliyor diye mi Bonacibo olsun istiyorsunuz?

Sydnr01
Sydnr01

816

Bonacibo mama almıştım zaten sonra kötü yorumlar yüzünden korktum ishalde olmuştu bir kilo bitmeden ND aldım şimdi karıştırarak veriyorum baya severek yiyor ishalde değil ama nd biraz beni aşıyor dengelemek amaçlı böyle devam etmeyi düşündüm bende bi sorun olmaz ise böyle vericem elimde var diye yoksa iade edecektim bonaciboyu kabul ettiler başka hangi mama ile karıştırabilirim sizce? İade ediymmi

Gul36
Gul36

113362

Bonacibo'yu firma mı geri almayı kabul etti? Eğer öyle bir şansınız varsa, isterseniz iade edin. Bonacibo kadar ucuz değiller sanırım ama Profine ve Brit Care'e bakabilirsiniz. Tabii değiştirirseniz direkt vermek yerine kademeli geçiş yapmayı unutmayın.

Zynpkck
Zynpkck

13392

Dengelemek için matisse alın nd güzel bir mama olabilir ama bütçenizi zorlamaya gerek yok bonaciboda içeriği pek iyi bir mama değil açıkçası ilk kızım geldiğinde onu kullanmıştım bi kötülüğünü görmedim ama uzun süreli kullanımda ne olur bilemem matisse olun kurtulun derim ben :)

Emre95
Emre95

806

Bonacibo ile karıştırmanızı önermiyorum cidden hata yaparsınız ishali geçmez ama N&D ye yakın bir mama alıp karıştırarak verin kademeli yani Profine Proplan olabilir uygun fiyatlıdır ayrıca.

Sydnr01
Sydnr01

816

Evet firma ile görüştüm gönderebilirsiniz dediler yorumlariniz için teşekkürler bugün gidip iade ediceğim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 493 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR