Kedimle Kamp

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492 Puan

Merhabalar bir geceliğine bir kampa gidicez kedim normalde eve değil bana bağlı olan bir kedi önceden anneme de giderek bir sorun yaşamadım orda veya yolculukta. Şimdi kampa götürelim diyor bizimkiler evde sıkılıp kalmasından iyidir diyorlar ama geçen bir defa sakin bir parka çıkardığımda çok ürkekti dış ortamda sevmediği çantasına girip durdu. Evde kalmasından iyi midir sizce de herşeyiyle ilgilenip onu da alalım mı ? Evde mi kalsın iki gün..

4 CEVAP

Khajiit
Khajiit

1864

Kediler için seyahat ve ortam değişikliği pek önerilmiyor ama tabi bu kedinizin karakterine göre değişir. Benimki 2.5 aylık ve 1000km yol yapmisizdir birlikte sadece ilk seferde korkmuştu. Sonrasında alıştı çeşitli yerlerde kaldık 1 saat tanıma koklama olayından sonra normal oyununa dönüyor. Kedi için güzel bir müzik cdsi olusturabilirsiniz. Kediler sözlü ve bas yoğunluklu müzikleri sevmiyor.
Ben açıyorum müziği onu da emniyet kemerinin koltuk kısmının altına koyuyorum yol boyu uyuyor kucağımda

Khajiit
Khajiit

1864

David teie isimli bestecinin kediler için bir müzik albümü var. Spotify kullanıyorsanız bulabilirsiniz ben indirdim uyurken dinliyoruz bizimkiyle hoşuna gidiyor mu bilmiyorum tabi iyi kötü bi tepkisi yok ama tepkisizlik kötü tepkiden iyidir sonuçta

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492

Bende bir defa seyahat ettim hatta otobüsle gittik stresten ben mahvoldum en son başka çarem kalmayınca kabullendim koydum onu bagaja ama yarım saat sonra bakıp kıvrılmış uyuyo olduğunu görünceki rahatlığımı size anlatamam.. Yaklaşık 7 saat sürdü yol boyunca da düşündüğüm iyiydi kuzum orda da gayet eğlenceli 8 gün geçirdik :) sizinki de uyumlu demek ki hal böyle olunca bi deneyebiliriz diyor insan.. Çok tşeekkürler cevabınız için müzik işine bakıcam ;)

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492

Heheh haklısınız :D çok sağolun bi bakıyım bende öyleyse

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 406 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR