Kedim Kendini Sevdirmiyor

enverberk
enverberk

1108 Puan

Dişi Yavru van kedim kendini hic sevdirmiyor ama erkek ankara kedim sevdirmek icin yerlere yatiyor sizce neden kvaj kedim kendini sevdirmiyor

8 CEVAP

Darwincan
Darwincan

2570

Yavruyken bizim oğlan da hoşlanmıyordu sevilmekten, sabitlenmekten.. Yaklaşık 10 aylık ama sevişmelere doymuyor şimdi. Ben nereye o oraya. Oturduğum anda kucağıma yerleşip mırmır hırhır:))) Zamanla sevdirecektir diye düşünüyorum.

ursaminor
ursaminor

116511

Bizim kız geldiğinden beri 10saniyeden fazla oturmaz kucakta. Ancak kendi canı isterse ve siz de bacak uzatmışsanız lütfedip yayılır bacak boyunca. Amaaaa uyuşmuşsun, canın acımış onun için fark etmez minicik kıpırdarsan gider :D taş kesileceksin yani :P 3 yaşına bastı bugün ve hiç değişmedi bu kucaktan kaçma huyu. Yerde göbek açar, sevdirir filan ama kucak asla.


Oğlan ise -arghhhh- tam tersi bir kucak delisi. Fermuarlı bir şey giymişsen içine girip uyur. Guruldar, elini kolunu yüzüne uzatıp şımarır, acayip sesler çıkarır. İki dakika ayakta dursan bile ayaklarının üzerine yatar. Kafana koysan orada bile uyur. Bir tür manyak :D ve umarım asla değişmez.


Yani bu işler biraz karaktere bakıyor :)

Uygi
Uygi

2222

Küçükse çok oyun sever oldukları içindir. Bizim kedimiz de ilk başta öyleydi:)

Ares07
Ares07

2607

Benim de erkek sarman kedim var 3.5 - 4 aylıkken sahiplendim, şuan 7.5 aylık. Sahiplendiğimden beri sürekli kendini sevdirme peşinde. Ama çok yakın bir arkadaşımın 2 yaşında erkek norveç orman kedisi ve yine 1.5 yaşında dişi tekir kedisi var. Erkek asla kendine dokundurmuyor, dişi sürekli göbeği açık. Bu yüzden bana da sürekli dişi sahiplenmemi tavsiye etmişti, ben dinlemedim. Bence dişi erkek yavru kısır farketmiyor. Karakteri nasılsa öyledir, biraz durulsa bile değişmez diye düşünüyorum

enverberk
enverberk

1108

Sonradan duzeldi mi peki

Darwincan
Darwincan

2570

Çok pardon, sevilmelere yazdığımı düşünüyordum naçizane.. Klavye off:)))

Zynpks
Zynpks

2658

Tamamen karakter meselesi kimi kedi sevgi delisi olur kimisi anca keyfi çatınca :))

Aynen benim kızım 1.5 yaşında 3 aylıkken sahiplendik ve asla o istemediği sürece sevdirmeye yanaşmıyor ve değişeceğini sanmıyorum yapı meselesi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 703 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR