Kedim Kakasını Ve Çişini Halının Üzerine Yapmış Ve Halınınüzerinde Köpürmüş Tükürükgibi Birşey Vardı

Kedim geldiği günden beri tuvaletini hep kumuna yaptı ama bugün çişini ve kakasını halıya yapmıştı ve halının üzerinde köpürmüş tükürük gibi bir şey var vardı ve geldiğimde yatağın üzerinde yatıyordu normalde geldiğimizde koşar ve sırnaşır ve çom oyuncudur sizce sorun ne

6 CEVAP

mimimomo
mimimomo

12335

siz yine de bu siralar kedinizi yakindan gozlemleyin. halsizlik, istahsizlik, kusma, sivisik diski / ishal gibi seyler olursa vakitlice veterinere danismak gerekebilir. normal devam ediyorsa ne ala, yapmis bi yaramazlik dersiniz : ) aksi halde, basit bir usutmeden, sindirim sorunlarina kadar gidebilecek olan bi tablo olabilir)

alicelik1
alicelik1

282

yanınıza gelmemesi bence suçluluk duygusundandır bence. Halı olayı ise tahminen bir konuda size kızmış ve intikam için yapmıştır diye düşünüyorum.

enverberk
enverberk

1108

Eger erkek kediyse kızgınlıga girmistir ya bizim de oyleydi evden kacmaya baslar acil çiflesmesi lazım bidaha boyle yapmasini istemiyosaniz kisirlastirin ciftlesmezse evden kacar bizimki evden kacti sokakta yakalayip eve almayin diye sizden kacar yakalayinca yine kacar tek care çiftlestirmek veya kisirlastirmak lazim yoksa kaçar ortaligi pisler sizi biktirir ya ciftlestirin yada kisirlastirin karar sizin..

oglus0770
oglus0770

250

size küsmüştür o, cezalandırıyordur

Zynpks
Zynpks

2658

Hoşuna gitmeyen bir durumla karşılaştıysa ceza vermek için yapmıştır ama eğer kısır değilse ve çiftleşme vakti geldiyse bu nedenden dolayı da olabilir

melikealgin
melikealgin

11545

Kızgınlık icin daha küçük aslinda.Size ceza vermek icin yapmis olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 592 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR