Akciger Enfeksiyonu

pinarcaya
pinarcaya

19123 Puan

Arkadaslar merhaba. Kedisinde akciger enfeksiyonu olup iyilesen var mi ?

3 CEVAP

beautifulcat
beautifulcat

10837

Yaklaşık 3 hafta önce bizimki. Çok ağır biçimde atlattık çünkü henüz 5 aylığız. 1 hafta her gün veterinere gitti bütün gün kaldı, strese girmesin diye akşamları aldık. 2. akşam öyle kötüydü ki, Allah korusun ölecek sandım. Nefes alamıyordu, ayakta uyuyordu (veterinerimizin dediğine göre akciğerinin en rahat ettiği pozisyon ayakta olmakmış)
Ağzı hep açıktı. Veterinerimiz her zaman havadar ama soğuk olmayan bir odada tutmamızı tavsiye etti geceleri. Herhangi bir şey olursa gece arayın bizi, kliniğe getirin dediler. Çok korktuk. Çok şükür atlattık ama. Bol antibiyotik yedi. Hâlâ her hafta götürüp film çekiliyor, akciğerindeki enfeksiyonun tamamen sıfırlanmasını bekliyoruz. Şu an durumumuz iyi şükürler olsun, yemek su tuvalet vs. Lysine le bağışıklık güçlendiriyoruz. Korkmayın, eminim geçecek, ama iyileştikten sonra bol probiyotik takviyesi yapın.
Sormak istediğiniz bir soru varsa veya başka bir şey merak ediyorsanız sormaktan çekinmeyin lütfen☺️

pinarcaya
pinarcaya

19123

Bu kedicigimizi sokaktan buldum. Buldugumda da gozunde agir enfeksiyonu vardi. Veterinere goturdum. Gozunu aldilar. 1 ay veterinerde kaldi. Annemler sahiplendi. 1 haftadir hapsuruyor ve yesil sumuk cikiyordu. Ama nesesi falan yerinde masallah. Hic hasta gibi degil. Veteriner cigerlerine inmis dedi. Tedaviye basladi. O kadar uzgunum ve korkuyorum ki. Bizimki de 5-6 ayliktir tahminimce. Size de gecmis olsun. Insallah bizimki de hemen iyilesir.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Bu arada bizimki de gunde 4 defa lysne takviyesi aliyor. Sabahlari multivitamin veriyoruz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 369 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR