Kanlı İshal?

Elifffss
Elifffss

839 Puan

Arkadaşlar bir kedi kanlı ishal olursa illa Fip oldugu anlamına mı gelir yoksa baska nedenlerden de olur mu?

3 CEVAP

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Kanli ishal çok tehlikeli. Özellikle yavrularda. Sadece bir kere gorduyseniz ve devaminda düzeldi ise gozlemleyin ama hem miktar olarak kan cok fazlaysa hem de tekrarliyorsa tedavi şart. Fip bambaşka bir hastalik. Kedi aidsi diyenler var. O da en az kanli ishal kadar tehlikelo ve ölümcül hatta çaresi olmayan bir hastalik ne yazik ki. Kanli ishalden dogru tedavi ile kurtulan hayvanlar oluyor ancak fipten ne yazik ki olmuyor. Fip islak ve kuru fip olarak ikiye ayriliyor ben de araştırmıştim. Corona virusunun fipe donusmesiyle hastalik başlıyor. Her corona virusu fipe donusmuyormus ve bulaşıcı bir hastalik. O nedenle fipli kedinin tek olmasi gerekiyor. Arastirabilirsiniz yine de ama kesinlikle farkli hastaliklar.

Zynpks
Zynpks

2658

Kanlı ishal ve fip farklı hastalıklardır kanlı ishal maalesef kedi ve köpeklerde ölümcül sonuçlar doğurabiliyor eğer öyle bi durum söz konusuysa veterinere götürmek şart

Elifffss
Elifffss

839

Bizim üç yavru kedi var.Birinde bir kere gördük kanlı ishal oldugunu bahcede bakiyorz.İştahsızdı bir de.Ama şimdi düzeldi tamamen.Gerekir mi gene de?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 416 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR