Köpegin Yalniz Kalmasi

MRrambo
MRrambo

169 Puan

Koyde dedemlerden kalma bir ev var 3 coban kopegi almayi planliyorum yazlari koyde kalcaz kislari sadece hafta sonlari gidicez usumesinler diye etrafini duvarla ceviricem yemek ve suyu ayarlarim kopekleri yazin alirim kisa kadar buyurler ama orda kalabilirlermi bilmiyorum canlari sıkılır degisik sorunlar olabilirmi acaba diye dusunuyorum yorumlara gore karar vericem bilgi olarak alcagim kopekler (kangal,malaklı,çapar)

2 CEVAP

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Yanlarında olmıycaksanız köpeklerin etrafını çevirip oraya koymak pek mantıklı gelmedi bana serbest kalsalar daha iyi hissederler sanırım hem illa sorunları olacaktır üç tane diyorsunuz birde yanlarında olsanız anca yetişirsiniz ama vaktiniz de yok.. Hiç unutmam küçüklükten beslediğimiz bir kangalımız vardı abim yokken bana kaldı bakımı bende daha küçüğüm kocaman köpek.. Neyse kışın fıstığa bakıyorum ayakta uyuyo bakıyorum ayakta hiç yattığını görmüyorum ayakta kestiriyo köpek.. Sonra anladım ki altı ıslanıp biraz çamurlaşınca yatmıyormuş..

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Kürekle her gün talaş dökerek idare ettim bir süre elimden birşey gelmeyince.. Yani hiç aklımızda olmayan konularda sorun yaşayabiliyorlar ve en kötüsü o zincirle bağlıyken tüm sorumluluğu bizde aksi halde bağlı olmasa kendi dahi halledebileceği sorunları bağlayarak biz yaşatmış olıyoruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 463 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR