Kedi Arıyorum.

Anket

Sana göre ilanım yok:(
(9 oy)
Sana göre ilanım var!
(5 oy)
Toplam (14 oy)

İstanbul’da oturuyorum ve bahçede bakabileceğim bir kedi arıyorum. Kedinin yavru olmasını tercih ederim. Cinsiyeti yada cinsi fark etmez. Tek istediğim bir kedi sahibi olmak:)

15 CEVAP

Selma_
Selma_

4260

Kusura bakmayın ama kimse bir canı siz sokakta bahçede bakın diye vermez. Belki yanlış anlarsınız ama bu kedi bahçeden dışarı çıkar kaçar köpek peşine düşer bunları düşünmeniz lazım. Burada sahiplendirme yapan kişilerin çoğu sıkı kedisinin üstünde durur öyle kolay vermez canının üstünde durur. Bende İstanbul'da yaşıyorum alıp kaçıran küçük çocukların eline düşen arabaların altında kalan yavrular var . Bunları düşünürken kimse çocuğunu bahçede yaşayacağı bir aileye birakmaz.

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

Bahçeye mama koyun bir sürü sokak kediniz olsun

Feronia
Feronia

117611

Sokaktan sahiplenin

Feronia
Feronia

117611

4-5 aylık bir kedi sahiplenebilirsiniz. Zaten sütten kesilmemiş bir bebeği anlarsınız.

Ecerana
Ecerana

14974

Ben bu sitede kimsenin bahçede bakacağınızı bile bile size kedi vereceğini sanmıyorum çünkü burdaki insanların amacı bu canları sokak hayatından kurtarıp onları ömürlerinin sonun kadar sıcak rahat ve sağlıklı bakılabileceği bir aile ile buluşturmak eve girip çıkıcak diyorsunuz ama bu kedi günün çoğu dışarı da olacak belki dışarı da olduğunda araba çarpacak köpek kovalayacak ya da bir insan ona zarar verecek ya da hadi kötü düşünceleri kenara bırakayım başka bir kişi bu kediyi çok sevecek ve o beslemeye karar verecek kendi evine alacak siz de onu bekleyeceksiniz günlerce ama size şöyle diyim dışarı da yaşayan çoğu hayvan en fazla 2-3 sene yaşar genelde ve çoğu araba çarptığı için ya da buluşacı hastalıklardan hayatlarını kaybederler o yüzden kimse bunları bile bile size kedi vermez siz isterseniz elbet karşınıza sokak hayvanı çıkar onu besleyin ya da barınaktan bir kedi alın en azından orada kafeste ölümü bekleyen bir canı kurtarmış olursunuz

Stark
Stark

544

Barınaktan sahiplenin. Evde yavrulamış ve büyümüş kediler dışarıdaki hava şartlarına ve mikroplara karşı güçlü değillerdir. Barınaktan bir can kurtarıp ona sevginizi vermek en değerli şey.

Sokaktaki kedileri tamamen tanımıyorum belkide daha anne sütü ile beslenen kediler vardır. Onları alırsam sağlıksız olurlar.

Sokaktaki kedileri tamamen tanımıyorum belkide daha anne sütü ile beslenen kediler vardır. Onları alırsam sağlıksız olurlar.

Alicveben
Alicveben

12941

Bahçede bakıcaksanız dışarda bekleyin daha iyi

-Poncik-
-Poncik-

781

bahçede bakacaksanız bir köpek sahiplenmek daha mantıklı bence çünkü kedinizin başına bir şey gelebilir bahçeden kaçabilir çocuklar belki alırlar severler sonrada başka bir yere bırakırlar benim bir arkadaşımın kedisi öyle kayboldu sonra yan sokakta buldular araba ezmiş kediyi çocuklar yiyecekle götürmüşler falan yani bahçede kedi bakmak çok zor

Bahçede özgür olması gerekir ayrıca gerektiği zaman eve de girecek tabi ben böyle şeyleri düşündüm

Tabii tamamen haklısınız ama ben öyle tamamen bahçede bakmayacağım

Bahçede derken kaçmayacak bir kediden bahsettmiştim:)

Hepiniz haklısınız ama ben açıklamamı da yaptım ayrıca bizim oraya araba girmesi yasak. Bir sürü kedi var orda. Onlara da arkadaşlık eder yalnız kalmaz diye bahçeden kaçmayacak bir kedi aramıştım sadece.çünkü iki kediye aynı anda bakabilebilirmiyim bilmiyorum. Bu konular hakkında çok bilgim var. Hayvanlara da ilgim çok. Okulum Hayvan Haklarını Koruma Derneğinin kurucusuyum. Yine de beni yanlış anlasanız da hepiniz haklısınız

Herkese teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1136 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR