Corona Taaiyicisi Kedim

Dilarasha
Dilarasha

746 Puan

Ben kedi sahiplendim. Ama kedim corona tasiyicisi aslinda bunu bilerek sahiplendim. Ama ona nasil yaklasacagimi bilemiyorum. Daha önceden bilgisi olan varsa lutfen acil bi sekilde yardim edebilir mi? :)

4 CEVAP

beautifulcat
beautifulcat

10837

Öncelikle diğer kedilerden hiçbir farkı yok onun. Yani gözle görebileceğiniz bir durum değil. Sadece hastalandığı zaman diğer kedilerden daha dikkat gerektiriyor, Allah muhafaza, corona fip'e dönüşmesin diye. Mevsim geçişlerinde vitamin kullanırsanız şayet o da bağışıklığını destekler. Burada mühim olan bağışıklığını düşürmemek. Zaten corona çok yaygın, ev kedilerinin %50'si, sokak kedilerinin %90'ında mevcutmuş.
Vitamin önerilerim (tabii ki veterinerinize danışmadan vermeyin)
Probiyotik
Lysine
Zerdeçallı ev yapımı kefir (gün aşırı 1 tk) (kefir bi çimdikten bile az)
Spirulina
Viyo reinforces
Immunex
haşlanmış şekersiz balkabağı tam mevsimiyken lif kaynağı vücuduna
devamlı kullanmayın tabii ki, belirli periyotlarla:)

beautifulcat
beautifulcat

10837

Sadece ikinci bir kedi düşünmeyin, hatta diğer kedilerle bir araya getirmeyin ki hem ona bulaşıcı birşey olmasın, bağışıklığı düşmesin hemde diğer kedinin sağlığı için :)

pinarcaya
pinarcaya

19123

Probiyotikten kastiniz tablet falan seklinde vitamin mi yoksa yogurt falan olabilir mi? Ben de sokaktan bir kedi sahiplendim. Coronadan dolayi 1 gozunu kaybetti maalesef. Bagisikligini hep yuksek tutmaya calisiyoruz. Gercekten hastaliklara diger kedilere gore daha aciklar.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Allah kolaylık versin öncelikle tebrik ederim ciddi bi sorumluluk üstlenmişsiniz bilginiz olmadığını söylüyorsunuz öyleyse burayla da yetinmeyin bizde bulduğumuz kaynakları burda paylaşabiliriz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 425 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR