Yaş Mama Mı, Su Pınarı Mı?

Azyef
Azyef

166 Puan

Anket

1. Su Pınarı (Yorumlarda Marka Önerebilirsiniz)
(0 oy)
2. Daha Fazla Su Kabı
(0 oy)
3. Yaş Mama (Yorumlarda Marka Önerebilirsiniz)
(0 oy)
Bonus: Daha küçükler, sonra düşün.
(0 oy)
Toplam (0 oy)

İki tane ~3 aylık kardeş dişi kedilerim var. Bir adet su kasesine sahipler, düzenli değiştiriyorum (+ benim su bardağımdan da içiyorlar) ama yeterli sıvı almadıklarından endişeliyim. Eskiden yemek zamanı kuru mamalarını ıslatıp verirdim, bakteri üremesin diye atsam bile yine suyunu bitirmiş olurlardı. Artık düz kuru mama veriyorum, su içişlerinde artma olmadı.


Yani özetle daha az su içiyorlar.




  1. Bataryalı su pınarı alabilirim (Haustier
    WF014 gibi), ama temizlemesi sıkıntı. Onun yerine daha büyük bir su kasesi + su pompası alabilirim (fişte duracaksa minik zımbırıklarını temizlemekten kurtulayım).




  2. Evin farklı köşelerine su kabı koyabilirim. Akmayan suyu da içiyorlar.




  3. Küçük kediler için püre yaş mama alabilirim (=Pate, marka olarak belki Chef's Choice veya Jungle?). Denemek amaçlı Reflex Kuzu Etli almıştım yüzüne bile bakmadılar, normalde tavuklu kuru mama yedikleri ve bu kuzu etli olduğu için yemediler diye umuyorum. Günde 1 paket önlerine koyabilirim, kuru mama ile beraber.




Önerilerinize açığım ^^'

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap