Uyutmuyor

Damlamiaaaa
Damlamiaaaa

4508 Puan

Kedim pati (7 aylık civari) kızgınlıkda hic ama hic susmuyor ilk kedim kendini yonetmeyi biliyordu ama bu susmuyor illa beni istiyor yanında giriyorum susuyo uyuyo arada isiriyor derken çıkıyorum odadan tekrar başlıyor miyavlamaya komsular sikayetci mia da boyle bisi olmadı (yanında uyuyamıyorum uyku esnasında sacimi yiyip gozume pati atıyor) korktuğum için. Nasıl rahatlatabilirim cok bagirmasini

5 CEVAP

Ksenturk34
Ksenturk34

319

Bence o komşuları apartmandan at gitsin yaşasın Pati :) yorulmasını sağla belki işe yarar bende olmuştu

Gul36
Gul36

113368

Papatya çayını ılık suyla seyreltip içine birkaç damla lavanta yağı damlatarak kedinizin tüylerine sürün, güzelce tarayın. İki maddenin de sakinleştirme özelliği var. Bir de kafasını, kulak çevresini okşamak rahatlatabilir.


İlk kızgınlığıysa kısa sürede bitecektir, biter bitmez kısırlaştıma işlemini yaptırırsanız hem siz, hem kediniz, hem de komşularınız rahat edersiniz.

Damlamiaaaa
Damlamiaaaa

4508

Yorulsa bile devam ediyor

aysegunerr
aysegunerr

114944

Benim kedimde hiç uyutmuyordu. Hiç susmadan saatlerce bağırıyordu. Nerdeyse tüm mahalle inliyordu :D küçücük kediden o ses nasıl çıkıyor diye şaşırıyorduk. Ailem ve komşular rahatsız olmasın diye tüm gün onunla ilgileniyordum. 3 saat oynatsam yine yorulmuyordu. Biberiye yağı döküyordum ensesine o zaman onu yalamakla uğraşıp susuyordu. Kedi otlu oyuncaklar almıştım o da biraz sakinlestiriyordu. Onlarla yatıp uyuyordu. Sabah az yemek verip akşam oynatıp gece cok mama veriyordum, gece 4 saat aralıksız uyuyordu ben de bir o zaman uyuyabiliyordum :D Ha bir de uyumadan önce de eldivenle tariyordum.


Bir iki ay böyle geçti artık kisirlastircam. Hem yavrum acı acı bağırıyor üzülüyorum ve çok yoruldum. En iyi çözüm doğru düzgün bir veterinerde kisirlastirmak.

Damlamiaaaa
Damlamiaaaa

4508

En iyisi o gibi duruyor :D bende şaşırıyorum o ses ondan nasil cıkıyor diye tesekkur ederim ikinize bu arada ilk kızgınlıgı değil: )

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 462 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR