4Aylık Kedime Hangi Mamayı Almalıyım(Tahılsız)

Miracacar
Miracacar

807 Puan

Merhabalar çok kararsız kaldım 4aylık erkek kedime hangi kuru mamayı almalıyım? Alabileceğim markalar N&D, İnstinct, Wildfield, Naturea, Taste of the wild, Sanabelle, Farmina matisse sizlerinde önereceği mamaları dikkate alacağım yardımcı olursanız sevinirim.

9 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

şu ortamda en tavsiye edilebilecek şey buldugunuz ve devamlılıgını sağlayabildiğiniz mama olmalı. çünkü son döviz ve vergi artışlarından sonra ithal mamaları bulmak oldukça zorlaştı bi aldıgınızı tekrar bulamayabilirsiniz. bu yazdıgınız mamaların da çoğunun stok sorunu var, nd,acana, orijen sanırım en kolay bulunanlar onları inceleyebilirsiniz. ayrıca matisse tahılsız değil.

Miracacar
Miracacar

807

petcurean da olabilir yorumlarınızı bekliyorum

Miracacar
Miracacar

807

*** gibi sitelerde bulunabiliyor aslında ama dediğiniz gibi ilerleyen zamanlarda bulunabileceği meçhul merak ettiğim şey petcurean go sensivity and shine yavru kedim için uygun mu veyahut %75 balıklı olduğunu belirten naturea almalı mıyım bi incelerseniz sevinirim.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Petcurean tahılsız bir mama ama Acana, Orijen de güvenilirlerdir.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Ayrıca onlar da tahılsız

Miracacar
Miracacar

807

öğrenciyim acana ve orijen bütçemi aşıyor ayrıca yabancı sitelerde petcurean genellikle orijen ve acana'nın önünde gösteriliyor

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Kedi ve köpek mamaları da zamlandı. Kilosu 600 TL civarında olanlar var. Ama en iyisi onlar. Maalesef ki hayvanlar aç kalacak bu zamdan. Eğer tahılsız ve içerikleri güzel olmalıysa market mamalarından hiç biri olmaz. Ama ben Whiskhası da kullanıyorum. Siz blilrsiniz.

Miracacar
Miracacar

807

hocam kaliteli mama arıyorum işte n&d de alabilirim petcurean tedarik sıkıntısı olmasa direkt alacağım ancak naturea'da alabilirim bu yüzden

guineapigela
guineapigela

119533

N&D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 509 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81996 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR