Balkon Pencere Ölümün Yamacı

Sahsimuhterem
Sahsimuhterem

9241 Puan

Arkadaşlar soru kısmında bu tür yazılar yazmama belki birileri gıcık olur birileri krandanda çok kralcıdır ki bu ne şimdi der sanki bu sitenin bir kurucusu takipçisi yokjmuş gibi ama ben yazmazsam rahat etmicem çünkü yeni kedi besliyen arkadaşlar bu tür şeyleri bilmiyorlar olan kedilere oluyor üzülmekten başka bir şey elden gelmiyor zaten başlık net... Kediler içinde balkon ve pencereden düşme oranı çok yüksek çoğu kedi sapasağlam ilken pencere pervazından kayıyor,kuş yalkalama sevdasına ani hareketler neticesinde balkondan düşüyor kızgınlık dönemine giren kediler ilk pencere kenarına çıkıyor çünkü dışardaki kedilerin sesleri onu çağırıyor düşerse ne olur 9 canlı 4 ayak üstüne düşer diyenler yanılıyor bu kedi balkondan düşse bir şey olmaz diyip arkadaşıyla kura çekip kedisini atan embesiller dahi tanıdım netice kedi en iyi ihtimalle taranva geçiriyor sakat kalıyor. Mama markasından önce çünkü acana yiyende düşüyor, cins olanda düşüyor yerli olanda yavru olanda erişkin olanda bugün düşmeyen yarın düşüyor düşünce ölende çok.Gelin ne can yakın ne üzülün pencerenize kedi için sinbeklik takdırın en son 160 tl idi.

7 CEVAP

Ecerana
Ecerana

14974

Bence çok güzel yazılar paylaşıyorsunuz yıllarca kedi besleyen biri bile bilinçleniyor bilgilerini tazeliyor. Pencere konusunda da bence eğer kedi beslemeyi göze aldıysanız kusura bakmayın ama pencerelere tel taktırmak zorundasınız. Hele ki ben gibi yüksek katta oturanlar mecbur lar olmaz demeyin bugün olmazsa yarın olur bizim balkonlar kapalı ama bn hafiften cam açtığımızda bile balkona salmıyorum kucağımda tutarken bile balkona çıkarmıyorum ne olur ne olmaz belki kucağımdan atlamaya kalkar da aşağı düşer diye. Durumunuz yoksa biraz birikim yapın niyetinizi alın bu ay yaptıramzsanız gelecek ay yaptırırsınız nasıl olsa düşmez diyip boşvermeyin

TarcinBey
TarcinBey

13649

Aynen öyle. Kedim ilk geldiğinde yaz zamanıydı ama asla cam actirmazdim açınca da zaten 1-2 saat açıp başında beklerdim. Gece ben uyurken kardeşim açık bırakıp uyumuştu ve kedim o zamanlar yükseklik bilincinde olmadığı için atlamis. Bacağı paramparça olmuştu resmen 5 yerinde kırık vardı bacağının 7 kere ameliyat oldu vetler topal bile kalabilirdi ufak tefek aksaklıklar olur bazen üzülmeyin demişti psikolojim alt üst olmuştu. Şimdi tekiz evde. Cam açınca gözüm üstünde olur ve kendisi cam balkon artık farkında gözünün önünde kelebek bile ucsa zorlamaz şansını :) tabi kedilerimizin yükseklik algısını oluşturmasi için böyle acı tecrübelere hıc gerek yok

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Çok haklısınız. İnsanlar kedilerin de canlı olduğunu unutuyorlar. Tamam kediler dört ayak üstüne düşerler ama herzaman değil!

nao
nao

761

Kesinlikle haklısınız, özellikle sinek , kuş gördümü kontrollerini kaybediyorlar. Benim evim 1. katta ben bile tedirgin oluyorum, insanlar nasıl bu kadar rahat davranıyor anlamıyorum.

izmir_pet
izmir_pet

127274

sineklik de biraz saglam telli olmasi gerekiyor. Genelde sineklikleri de yirtiyorlar tul tarzi olanlari

izmir_pet
izmir_pet

127274

aynen oyle. Ben zemin katta oturuyorum suan. Sineklikler tul yirtiyor zaten. Odalari tek tek havalandiriyorum. Pencere acilan odanin kapisi kilitli olur hic girmesin :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

zaten cok yuksek maliyetli birsey dgl. Hic olmadi malzeme alip elinden gelen varsa yapabilir de belki erkeklerden

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 619 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80651 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR