Kedilerde Sırt Seğirmesi?

Normalde kasılma olarak tanımlıyordum ama kasılma denildiğinde nöbet gibi anlaşılıyor, öyle değil. Bizdeki göz veya kas seğirmesi gibi aynı, gün içinde birkaç kez fark ettim son zamanlarda, sırtı seğiriyor. Bunun hakkında bilgisi olan var mı? Neden olur, korkulacak bir durum mudur? Yoksa bizdeki kas seğirmesinin aynısı mı?

15 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

benimkinde asiri var. Degdigimde oluyo bazen durduk yere :)

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Merhaba. Sebebini bilmiyorum ama sanıyorum ki bu hareket her kedide var. Bir kedim kendini koşmaya hazırlarken bunu yapıyor, diğeri sırtına dokunduğum an. Herhangi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum

Merhaba, teşekkür ederim yanıtınız için :) içim rahatladı şimdi

4 aydır ilk kez görüyorum o yüzden garipsedim galiba :) Buradan sormak iyi oluyor ya tecrübeye dayalı cevaplar alınca içine siniyor insanın :)

Teşekkür ederim yanıtınız için tek benimkinde var sanıyordum içim rahatladı :-)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Benim 3kedimde de var hemen hemen cogunda vardir korkmayin :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

aynen cok guzel bisey :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Ama soylemeden edemicem yaa yanlis anlamayin samimiyet nerden ama icimden geldi. Ne tatlisiniz yaa ne guzel boyle bebeginiz gibi ilgilisiniz bu kadar. Hrrkese ornek olsun. Ozellikle hayvanciklara zarar verenlere, gorup bi tekme atanlara

Çok teşekkür ederim ben de aynılarını sizin için düşünüyorum siz de çok ilgili bir annesiniz, herkese örnek olur da herkesin hayvan sevgisi taşıdığı bir dünyada yaşarız umarım :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

aminnnn

Avifors
Avifors

817

Genellikle dikkat ederseniz sırtındaki tüyleri bozduğunuzda yağtığını fark edeceksiniz. Ben de aynı konuyu açmayı düşünüyordum ama genelde sırtındaki tüyleri zıt yöne bozduğunuzda oluyor. Deneyin bir ters yöne okşamayı göreceksiniz hemen o hareketi yapacak :)

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Benimki de yapıyor özellikle sevmek için dokunduğumda. Ama bir sorundan kaynaklandığını hiç düşünmedim

izmir_pet
izmir_pet

127274

Aynen simdi okuyunca aklima getirdim cidden dogru. Duzeltiyorlar demekki :)

Ya herkesinki oyun oynarken veya dokununca yapıyormuş. Ben tüylerini deli gibi karıştırıyorum hiç böyle bir şey yapmıyor. Oyun oynarken de yapmıyor. Durduk yere oluyor nedense

melikealgin
melikealgin

11545

Canım sen cok fazla ilgilisin bu çok güzel ama her şeyi kafana takma lütfen boyle kendine de zarar veriyosun :/ venüs cidden çok şanslı bi çocuk senin gibi sahibi var.Ama azcık kendimizi de dusunmek zorundayız her şeyi sorun etme kendine.Yanlış anlama benimki akıl vermek degil sadece bi öneri :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 12776 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR