Vet Life Struvite

ipekkce
ipekkce

166 Puan

merhaba benim kedimin idrar yolu tıkandı tedavi ettirdim tedavi ettirdiğim veteriner mamasını değiştirdi vet life struvite idrar yoların iyi gelip kumları dökeceğini söyledi fakat doğruluk derecesini bilmiyorum fiyatı beni zorluyor 160 tl 2 kilo ne kadar sağlıklı ve gerçekten kum dökmesine faydalımı tşk ederim cevabınıza

4 CEVAP

bambik
bambik

4

aynı durumdan şuan ben de müzdaribim acaba sizin kedinize faydası oldu mu ?

Luckysmom
Luckysmom

2936

Öncelikle çok geçmiş olsun. Farmina ya ait bi markaymış ,bu mamayı kullanmadım farmina nın N&D mamasını kullandım bu sebeple kaliteli olabileceğini düşünüyorum .


İçeriğine baktım az önce, idrar asitlendirici (katılaşan idrarı çözücü görevde) DL-Methionine var, düzenli kullanımda üriner sistemi olumlu etkileyebilir, bu sorunu yaşayan kediler için üretilmiş zaten.


Bence bikaç hafta kullanın, etkisini görmezseniz yine danışın veterinerinize

Faytekin
Faytekin

11982

Evet dogru,kumları döküyor ve tekrar taș olușumunu önlüyor bu mamalar, cok pahalı evet ama yapacak bişey yok,tekrar normal bir mamaya dönerseniz tekrarlar ve bu sefer daha ciddi bir boyutta olabilir,o yüzden veterinerinizin tavsiyelerine uyun derim,ben karsilasmadim ama etrafimda ki kisilerden biliyorum,bu mamaya devam ettigi sürece bir sıkıntıyla karsılașmadilar tekrar,geçmiş olsun.

Sselin1
Sselin1

122024

Çok geçmiş olsun veterinerinere danişarak başka bir markanin urinary mamasini kullanabilirsiniz sanirim. Advance markasi bu anlamda daha hesapli veya sanabelle markasini da sorabilirsiniz. Yada bir sure vet life kullandiktan sonra bu markalara geçebilirsiniz belki bi kaç veterinere sorun bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5216 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR