Yeni Sahiplenilen Yetişkin Kedinin Aşı Takvimi

srfsnn17
srfsnn17

752 Puan

Öncelikle merhabalar.Halihazırda 4 aylıkken sahiplendiğim ve şuan 8 aylık olan çok oyuncu bir scottish fold kedim var.Bütün aşıları aksatmadan yapıldı karneye işlendi.Fazlasıyla oyuncu kendisi ve yanına hem arkadaş olup gün içinde enerjisini atması adına hem de zor durumda olan bir yetişkin kediyi kurtarmak için sahiplendim.1,5 yaşında ancak sadece iç ve dış paraziti yapılmış bu cumartesi.Veterinerimize sormadan önce deneyimli arkadaşlara bir sorum olacak.Aşı takvimi olarak nasıl ilerlemeliyiz?4 aylıkken sahiplendiğim kedim gibi sık sık aşıya gitmesi gerekiyor mu neleri yaptırmalıyım?Ayrıca tuvalet kabı konusunda ne yapmalıyım internette kesin bir cevap yok,hijyenik olması açısından ayrı kaplar mı kullanmalıyım.Şimdiden çok teşekkürler.

3 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

Ben tuvalet ayri olmqsi taraftariyim ama zor diye dusunuyorum takip edemessiniz surekli

ismailfigen
ismailfigen

831

Karma aşılarını yaptırmanı tavsiye ederim. İkinci kedini sokaktan sahiplendiysen evde büyüttüğün kedine hastalık bulaştırmasın. İki kedim de aynı tuvaleti kullanıyor. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdilik.

Ecerana
Ecerana

14974

Bn de kedimi geç aşılatmaya başladım 10 gün önce iç dış parazit aşısı yapıldı. İki gün önce de kuduz aşısı yapıldı 3 hafta sonra da karma aşının ilkini yapıcaz dedi veteriner biz deki aşı sıralaması böyle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 508 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR