Kulak Kaşınması..

smhcnn
smhcnn

623 Puan

Kedimizin kulağında dış kulak iltihabı veya kulak uyuzu mevcut..Damla kullandık fakat geçmedi..Krem yazıldı kullanacağız fakat bilgisi olan varsa benimla paylaşabilir.

2 CEVAP

satinalmayin
satinalmayin

9532

1.Benim bizzat başıma geldi öncelikle geçmiş olsun eczaneden kulak damlası gliserin var bu gliserin o görebildiğiniz kirlerin yumuşaması için kulağa damlatılıyor sabah akşam 2-3 damla dam kulak deliğinin içine sonrasında o kirler yumuşucak sizde kulak çöpüyle siliceksiniz bilmiyorum heralde ben bir kutu kulak çöpü bitirmişimdir sanıyorum.


2.Kedinizin kulagının içine sıkılacak olan bir krem var kulak uyuzu mantarlara karşı oriderm sadece vetlerde bulunur 87 tl idi en son onu alıp gliserinler kulak temizlenip kulak çöpü ilede süpürüldükten sonrasında bu kremden damlatıcaksınız sıvıya yakın bir formda sonra kulak köküne dıştan masaj yapıcaksınız.


3.Bu uygulamaları kulak köküne yakın yapın kepçeye yapmayın kediniz istemez ama mecbursunuz kulağını sallayabilir o yüzden msj ile derine nufus etmesini sağlayın kulaklarının ilaç sonrası kaşıyabilir birsüre engel olur bu bahsettiğim uygulamaları hergün yapın 15 günde baya düzelme olur 21 gün devam edilmesi öneriliyor oriderme ama öncesindede geçebiliyor fakat yine tekrarlayabilir.


4.Kulakta akıntıda var ise ant,biyotikli bir kulak damlasıda damlatın kulaklara eczane veriyor ben ismini unuttum.


5.Stronghold diye bir iç dış parazit damlası var vetlerde 60 tl onu uygulayın yada uygulattırın ensede deriye yedireceksiniz sonra 21 gün sonra tekrar uygulanıcak bu kulak uyuzuna iyi gelen bir damla ayrıca kalp kurdu diğer iç parazitlere dış parazitlerede iyi gelir.


Kulak uyuzu yapan bir canlıdır bu canlı yumurta bıraktığı ve belli periyodlarla yumurtalar catladığı için stronghold tekrarlanıyor.


Bağışıklığını kuvvetlendirin son olarak tavsiyem.


Tekrar geçmiş olsun.

smhcnn
smhcnn

623

Tesekkur ederim ilginiz ve alakaniz icin. Bugun veterinere gittik ilaclarini aldik dediginiz sekilde tedavisini edecegiz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 583 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79584 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR