Kedim Bi Şeyden Korktu Ve Garip Davranıyor

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174 Puan

Bugün sabah saatlerinde kedim kendi kendine oynarken bi şey düşürdü ve onun sesinden fazlasıyla korktu bu olay yaşandığından beri de doğru düzgün hareket etmiyor ani sese de fazla tepki veriyor az önce yürüsün diye zorladım o kadar yavaş yürüyor ki anlam veremedim gerçekten slow motion gibi.. Neden oldu bu ne yapmam gerekir sizce yaşayan var mı böyle bi şeyi? Normalde hiç korkak bi kedi değildir hatta süpürge sesinden bile korkmaz peşinden dolaşır böyle davranmasına anlam veremedim çok ürkek ve titriyor:(

15 CEVAP

Benim oğlum da normalde hbir şeyden korkmaz tam bir cesur yürektir ama bir gün ishal olmuştu poposunu temizlemek için yerlere sürtmüştü ve her yer kaka olmuştu. Biz kızmadık tabii ki ama o kızacağımızı sandı ve çok utandı, o yüzden balkonun köşesine sindi ve 1 adım bile atmadı. Yerler temizlenene kadar ürkek ve çekingen durdu ki. Bir süre bu çekingenliği devam etti. Bir gün fön makinesinden korkmuştu yaklaşık yarım saat boyunca etrafındaki her şeye tısladı ve en ufak bir hareketlilikten bile korktu. Mama kabına bile tısladı öyle söyleyeyim. Yani korkmanızı gerektiren bir şey yok bence, ödül maması verip okşayarak sakinleştirebilirsiniz o her şeyin yolunda olduğundan emin olduğunda normale dönecektir :)

Ares07
Ares07

2607

Bence de kısa süre sonra geçecektir. Benim kedim de çok çok korkak bir kedi sahiplendiğimden beri. Kendi gölgesinden bile çok korkuyordu. Şimdi 8 aylık oldu. Daha yeni cesaret kazandı. Yüksek yerlere bile çıkmıyordu. Dün bir karton takvim vardı onu düşürdü mesela, düşürürken kendi de düştü. Sonra yere oturdu öyle bana baktı çok ayıp bir şey yapmış gibi öylece durdu oturduğu yerde. Sonra geçti :))

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

@Yılmaz0963 Bu tarz yorumlarla neden kızcağızı ürkütüyorsunuz allah aşkına...


@aleynacamgoz eğer sevdiğiniz bir şeyse benim oğlum da parfümlerimi düşürdüğü zaman kızmamdan korktuğu için belki de çok ürkek mahcup davranıyor odaya girerken önce bana bakıyor yavaş yavaş. Bibloyu bir süre gözünün önünden kaldırın isterseniz unutur diye düşünüyorum. Biraz da sevgi gösterin :)

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Teşekkür ediyorum güzel yanıtlarınız için:)

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

abartmakla alakası yok zaten öyle anlık korkma olup geçse buraya yazacak değilim, bu olay yaşandıktan 10 15 saat sonrada aynı hareketleri sergiledi ve titreyerek yavaş hareket ediyordu bunun için sordum fazla korkmuş olmasına anlam veremedim sadece ve yaşayan varsa bilgi almak istedim..

izmir_pet
izmir_pet

127274

keske benimki de azcik bari korksa. Daha dun bi saksi dolusu toprak doktu butun raflar yerlere dagildi ama gururlu dahada oynuyo kizinca yuzume zipliyo bana kiziyo :) tabi ilklerde korkarlar bi sure sonra gecer. Bence istediginizin seyi sorun aklinizda kalmasin. Arkadasin da kotu manada bisey dedigini sanmiyorum korkmayin anlaminda demistir saniyorum. Bence boyle ilgili olmaniz cok guzel. İnsallah cesur korkusuz bi bebek olur pisicikk:))

kurban1525
kurban1525

14349

Neyden korktu ne düştü? Kediniz ne kadar zamandır o evde yaşıyor? Ve kaç aydır sizinle birlikte? Ve kaç aylık? :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

hic bilgim yok ama sasirdim. Brnimkide 6bucuk aylik falan suan ve raflarda masalarda biblo sus parfum vs ne bulursa atiyo yere ve hic de korkmuyo aksine hosuna gidiyo. Attikca atasi geliyo. Telefonlara falan da basladik artik atmaya :)

seda45
seda45

3063

Endişelenmeye gerek yok kediler zaten en ufak seste korkarlar herseyi bu kadar abartmayalımmm

izmir_pet
izmir_pet

127274

bu arada seda45 kusura bakmayin isminiz aklima gelmedi arkadas dedim saygisizlik gibi anlamayin :)

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Nasıl oldu bebeğiniz annesi?

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Tamamiyle kızacağınızdan korktuğu için bu şekilde davranıyor. Bi kaç gün etkisinde kalabilir. Bir de daha önce kızdıysanız onunda etkisi olabilir :)

Ruhsaticisi
Ruhsaticisi

844

bi süre sonra geçecek bi durum,üzerine çok gitmeyin yeter :)

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Kedim 7 aylık, 2.5 aylıkken aldık o günden beri benimle birlikte:) Masada duran bi bibloyu düşürdü sesinden dolayı ürktü ve dedigim gibi garip davranıyor:/

aleynacamgoz
aleynacamgoz

5174

Düzeldi cok şükür :) Yine hafiften seslere falan tepkisi fazla ama en azından rahat yürüyor ve oynuyor.. Çok teşekkür ediyorum sorduğunuz için:)) @kedigibiyiz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1014 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR