Burun Üstünde Islak Leke

meltej
meltej

294 Puan

Merhaba,
Benim kedimin sorunu; burnunun üzerinde zaman zaman daha belirgin olan zaman zaman kaybolan ıslak bir leke oluşu. Önemli mi bilemiyorum. Bu konuda fikri veya deneyimi olan varsa ve benimle paylaşırsa çok sevinirim. Mesaj ekinde paylaştığım fotoğrafta net olarak görülüyor.
Şimdiden hepinize teşekkürler.


5 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

yada yas mama bulasiyodur bazen

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Ilık bir pamukla silmeyi deneyin bastırmadan. Ben de önemli olduğunu düşünmedim çok güzel bir çocuk uzun ömürler inşallah:)

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Kendisinin ıslattığı bir durum olabilir. Ama yine de siz böyle ıslak gördüğünüzde silerek kontrol edin. Eğer yara tarzı bir şeyse zaten sildikten sonra tekrar ıslanacaktır. O zaman bir veterinere başvurabilirsiniz. Yaş mama konusunda da az olmak kaydıyla verebilirsiniz bayılarak yiyecektir :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Oncelikle masallah cok tatliymis kediniz:) ara ara diyince boyle bi yara vs gibi ara ara sulanan bisey yoksa islatiyodur veya yaliyodur heralde. Bisey var gibi gorunmuyo

meltej
meltej

294

Hepinize çok teşekkürler. Islak mama vermiyorum henüz. Hatta vermem yararlı mı onu da danışabilirim sizlere . Acaba su içerken olabilir mi bilemedim. Zaman zaman daha da büyüyor zaman zaman kayboluyor. Mantar diyenler oldu bu yüzden endişelenmiştim. İlginize teşekkürler, sevgiler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 491 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR