Eve Gelicek Yeni Kedi

Alicveben
Alicveben

12941 Puan

aralıkta evime erkek kedim limon gelicek. bir kedim daha var dişi.çok tartışırlarmı yada erkek kızgınlıkta değilkende çiftleşirmi 2 kedi bakmak masraflı yada zormudur

1 CEVAP

dilekz
dilekz

3238

Kedi daha gelmeden yapılması gereken şeyler var temelde birbirlerinin kokularına alışmaları gerekiyor yani ikisinin eşyalarından (kullandıkları örtü vb) diğerinin yanına götürmeniz gerekiyor kabaca. Kedi eve geldiğinde bir süre (yaklaşık 1-2 hafta) birbirlerini hiç görmeden ayrı odalarda tutulmaları gerek. Burada amaç kokulara iyice alışmaları. Daha sonra sırayla birini boxta olacak şekilde diğerinin yanına götürmelisiniz. Hiç alışmayabilirler birbirlerine ancak bu şekilde en azından kavga edip zarar görmelerini önlersiniz. İnternette daha detaylı bilgiler var ancak temel mantık önce kokulara iyice aşina olup sonra bir araya gelmeleri.
İki kedi bakmak masrafların iki katına çıkması anlamına geliyor. Ancak çiftleşmeleri ve yavruların masrafların çok çok artmasına sebep olur ve gerçekten çok zorlu bir süreç bu nedenle en azından birini kısırlaştırmanız en mantıklısı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 374 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR