Kedim İlgi Manyağı

axmetmcl
axmetmcl

990 Puan

Arkadaşlar kedim yaklaşık 6 aylık, sabahın 5 inde uyandırıp deli gibi miyavlamaya başlıo. Eğer kalkıp onunla ilgilenmezseniz yani sevip oyun oynamazsanız katiyen susmuyor. İşten eve geldiğimde de aynı tabloyla karşılaşıyorum neredeyse 2-3 saatte öyle sürüyor. Bazen kızgınlık döneminde mi bu diye düşünüyorum ama son 2 aydır falan hep böyle.

10 CEVAP

pinarcaya
pinarcaya

19123

*******ta uzun bir kedi oltasi satiliyor. Ben ondan aliyorum. Yattigim yerden salliyorum. O da hoplayip ziplayip enerji atiyor :D tavsiye ederim.

pinarcaya
pinarcaya

19123

Kizginlik doneminde oyun oynamak istemezler. Surekli miyavlar ve aci cekiyormus gibi kivranirlar. Kediniz daha yavru. Yavru kediler cok oyuncu olurlar. Bence bir sorun yok. Buyuyunceye kadar biraz sabir...

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Merhaba benim oğlum 3 yaşında. 6.15te her sabah beni uyandırır ilgilenmemi ister sonra tekrar uyuruz. Uyku saatleri bize uymadığı için onun da uyanması o saattedir. Hele hele yavru kedicik her zaman oyun ister. Birkaç oyuncak alın en azından belki sabahları sizi uyandırmaz ama sizi özlemesi sizi istemesi çook güzel :)

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Hahaha çok hoşuma gitti cevabınız gerçekten güzel fikirmiş valla :) ilaç gibi

izmir_pet
izmir_pet

127274

insallahh sizden ayrilmicak kadar alisir size. Benimki biyeri gitsem oda oda gezip miyavliyormus. İnsallah sizinki de en az o kadar baglanir size:))

izmir_pet
izmir_pet

127274

katiliyorum cok guzrl bisey ama tabi sizin acinizdan da cok yorucuu:)) benimki ilk aldigimda oyleydi suan ben onu uyandirmadan uyanmiyor cok sukur. Koluma basini koyup battaniyemin altinda uyuyo :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

bence uyumadan yarim saat once bayagi oynatin biraz yorun. Tabi zorlamicak sekilde. Yarari olur saniyorum :)

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Biz de ilk günlerde inanılmaz uykusuz kalmıştık. Gündüz işlerimi halledemiyordum bile gece yorgunluktan. Ama zamanla sizin uyku düzeninize alışıyor katılıyorum. Şuan çok nadiren uyandırır. Gelir yanımıza yatar hatta ben uyandırırım :)

doren07
doren07

2651

çok güzel bir derdiniz var keşke benimde öyle bir derdim olsa.. Daha bize alışamadı ve benimle oynayacağı günleri iple çekiyorum :))

axmetmcl
axmetmcl

990

güzel nazik yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. pisiciğin çok oyuncağı var yorupta uyutuyorum ama pek aktif yaramaz yine de sabah 5 ten sonra uyandığını görmedim :) yavru zamanı geçene kadar idare edicez artık önemli olan erkenden kızgınlığa girmemesiydi onu anladım o beni mutlu etti :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1563 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR