Yavru Kedimiz Halsiz

Mayis1
Mayis1

12715 Puan

Normalde yerinde durmayan 5.5aylık kedimiz bugün eve gittiğimde yatağından kalkmadı. Yemek yemeyi de pek sever kuru mama dılında bir şey olunca karnı tok olsa bile yadına bakar. Bugün haşlanmış ceper koydum yakınına kalkıp koklamadı bile. Koklasın diye yaklaştırınca bir anda bağırdı. 1 defa bağırdı sadece acaba bana mı sinirlendi diye sevmeyi denedim hiçbir şey yapmadı mırlamaya başladı. Ateşi falan var mı bakmadım kedi ve köpeklerimiz bahçeli evde biz başka evdeyiz, gerçi nasıl anlarım bilmiyorum. Nedeni ne olabilir acaba?

7 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

ayri ev diyince tabi bilmiyorum sartlari ortami falan. Aksamdan aksama mi gidiyorsunuz sıkıliyorlar mi bilemem de. Belki usutmus olabilir. Bu mevsim gecislerindw cok sık gorunuyor

izmir_pet
izmir_pet

127274

Seviyorsa yogurt veya sosis gibi seyler deneyebilirsiniz. Cok bilgim de yok yardimci olamiyorum ama usutmus olabilir

Mayis1
Mayis1

12715

Yazları kullandığımız bahçeli bir yer ama evimize yakın sabah akşam gidiyoruz. Kapalı büyük bir alan var orada kalıyorlar. Zaten üç kardeşler ve hepsi aynı yatakta yatıyor. Dışarıdan çok daha sıcak ama bir serinlik oluyor. Kapları hep dolu oluyor, ve yanlarında olduğumuz sürece sürekli seviyoruz. Yarın neşesi yerinde olur eskiye döner umarım yoksa veteriner yolu gözükebilir bize.

Kediler genelde hasta olduklarında mamaya ilgi duymazlar ve depresif halde olurlar. Eğer bu halleri devam ederse Bence bir veterinere göstermeniz gerekiyor.

Mayis1
Mayis1

12715

...

Mayis1
Mayis1

12715

...

izmir_pet
izmir_pet

127274

insallah iyilesir. Ama hastayken brnimkiler sade yogurt yiyolardi mesrla. Hafif seyler belki yyebilirler. Zararlida olsa icerse sulandirilmis sut deneyin yada

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 462 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR