Bağışıklık Güçlendirme İçin Ne Yapılmalı?

BihterMerve
BihterMerve

792 Puan

Merhabalar, 9 aylık bir kızım var. Mama olarak acana pasifica kullanıyoruz. Malt olarak da gimcat malt soft ve kalsiyum için olanları ve tüylerinin sağlığı için de vetoskin vitamin kullanıyoruz. Malum havalar soğudu, hastalık mevsimi.. Bağışıklık güçlendirmek için ne kullanabiliriz? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :)

8 CEVAP

3 ml immuneks verebilirsiniz 2-3 günde bir. Her gün yine az bir miktarda balık yağı da verebilirsiniz. Günlük 1 damlayı geçmemek üzere propolis de hayvanlar için çok iyi bir bağışıklık güçlendirici. Polivit/Supravit gibi bebeklere verilebilen vitamin şuruplarından da verebilirsiniz belirli aralıklarla. Ben bunları yapıyorum oğlum için. Bazen et, balık ve bıldırcın yumurtası da veriyorum. Bir de ödül mamamız gimcat'in yavru kedi vitaminli ödülü. Etkisi var mı bilemiyorum ama en azından içeriği iyi. Ama yukarıda söylenildiği gibi mamanız da çok iyiymiş fazla bir şey yapmanıza gerek yok :)

Bulut18
Bulut18

1006

Gimcat multivitamin macun muazzam. Zaten mama olarak pasifica harıka bir mamanız var tam kış ayına özel. Başka birşey kalmıyor:)

Terranova
Terranova

2391

Acana Pasifica kullanıyorsanız bu kadar fazla vitamin ve immun takviyesi vs. yarardan çok zarar verir.

Terranova
Terranova

2391

Fazla vitamin, karaciğer ve böbrek sağlığını tehdit ediyor. Mesela, A vitamini fazlalığı karaciğer hastalığına, C vitamini fazlalığı ise böbrek taşına sebep oluyor. Yine fazla D vitamini, kandaki kalsiyumu arttırarak böbrek taşına sebep olur. Örnekleri fazlalaştırabiliriz. Acana yeterince besleyici bir mamadır. İlla ki vitamin verilecekse, haftada bir yeterli olacaktır.

BihterMerve
BihterMerve

792

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)

Vitamin mamalar var onlardan ala bilirsiniz

BihterMerve
BihterMerve

792

Nasıl bir zararı olabilir? Bilmediğim için soruyorum :)

BihterMerve
BihterMerve

792

Teşekkür ederiim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 497 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR