Kısır Kedi Maması

Bebekfabri
Bebekfabri

2050 Puan

Fabri'yi bir hafta önce kısırlaştırdık. Daha önce burda bu konuda yardımınızı çok aldım. Alerji sebebiyle ND düşük tahıllı kuzulu mama kullanmaya başladık. Gerçekten tüyleri güzelleşti, kaşıntısı neredeyse hiç yoktu ve çok aktifti. Kısır mamaya geçmemiz gerektiği için yine ND'nin tavuklu kısır mamasını şu an kuzulu ile karıştırıp veriyorum ama kaşıntılarımız tekrar başladı ve isteyerek yemiyor. Kuzuluya devam etsek mi diye düşünmeden edemiyoruz ve zaten aşırı aktif. Yine fikirlerinize ihtiyacım var..

3 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Kediniz kilolu değilse ve aktifse, ki öyle olduğunu söylüyorsunuz, aynı mamaya devam edebilirsiniz. Günlük aktivitelelerini biraz daha fazlalaştırıp gerekenden fazla mama vermezseniz bir sorun olacağını sanmıyorum. Bir süre sonra tembelleşip kilo aldığını fark ederseniz mama değişimi düşünürsünüz.

Bebekfabri
Bebekfabri

2050

Şu an 15 aylık 6,75 kg. Normalden fazla yiyor bu mamayı. Enerjisine enerji kattı diyebilirim. Sadece bu idrarda kristalleşme olasılığı korkutuyor. Akan suyu çok sevdiği için ve bu korku yüzünden yeni su pınarı Aldık. Umarım vet. dediği gibi olmaz. Teşekkür ederim cevap için..

Gul36
Gul36

113368

N&D ve kristalleşme konusunu duymuştum ben de. İsterseniz farklı bir marka deneyin çok endişeliyseniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 486 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR