Lösemi Aşısı

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052 Puan

2 aylik kedim bugün lösemi aşısı oldu. Aşıdan sonra halsizlesti durgunlasti eve getirdigimden beri uyuyor. Normalde bu saatlerde deli gibi koşuyor oynuyor olurdu evde. Endiselenmelimiyim?

15 CEVAP

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Karma da hic tepki vermemisti. Sanki hiç asi olmamış gibi hareketliydi. Ses yapınca uyuyorsa hemen uyanırdı normalde ama sarhoş gibi şuan uyaniyo ama kafasını hemen geri koyuyo.

kedipatisii
kedipatisii

13236

Benimkine karma aşı+ ic dis parazit ayni anda yapildi. Benimkide kafasını yukarı bile kaldırmadan 24 saat uyudu nerdeyse. Ölcek sanmıştım. Tuvalete, mama yemeye dahi gitmedi. Veteriner ateşin, halsizliğin olabileceğini endişelenmemem gerektiğini dile getirdi. Lösemi aşısıda karma gibi ağır bir aşı. Endişelenecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Benim kedimde karmada dediğiniz gibi oldu mesela.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Ateşi yok allahtan ama ilk kez böyle gordum bizim pisiyi hep kıpır kıpır olduğu icin ondan sorayim dedim teşekkür ederim cevaplarınız icin :)

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Teşekkür ederim cevabınız icin :) uyandı sonunda bi 5 saat falan uyudu sonra yanlışlıkla ayağımı masaya çarptım baya gürültü çıktı uyandı :D mamasını da yedi tuvalete de girdi oyun da oynadı :) benim ufaklık baya güçlü maşallah onu ilk buldugumda bile öyleydi kendine geldi sanirim uyku çekince. gece bile 5 saat boyunca uyumadigi icin endişelendim de evham yapmışım :)

beautifulcat
beautifulcat

10837

Sorun etmeyin, benim kediciğimde karmadan sonra tam 3 saat oturduğu yerden kılını kıpırdatmadan gözleri açık biçimde etrafı seyretti. Sonra uyudu ve kendine gelmişti. Halsizlik, ateş vs olabiliyor aşıdan sonraki ilk 24 saatte. Eğer kendine geldiyse problem olacak hiçbir durum yok. Tüyleri kadar ömrü olsun :)

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Karma, Lösemi ve Kuduz aşıları sonrası bu tarz tepkimeler normal. Halsizlik yaşayabilir belki kusmada yaşayabilir ama geçici olacaktır. Tamamiyle bünyesel bir tepkime bu. Geçmiş olsun küçük yavruya :)

cakil19921
cakil19921

115144

Yani benim bildiğim kadarıyla karma ası bu belirtileri veriyor bekleyin bugun yarın gecmezse vete goturun

izmir_pet
izmir_pet

127274

hic endeselenmeyin agir gelebilir biraz. Benimki ic dis parazitten sonra bile 2gun uyudu nerdryde brnimki fazla hassas normal kedilerden. Devam ederde vetinize sorun mutlaka:)

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

@Herautte Bende çok kararsız kaldım araştırdım. Ama risk alamadım. Çünkü kedinizi disari cikarmasaniz bile siz başka hasta bir kediyi sevip okşarsanız eve gelince de kendi kedinizi severseniz bulaşabiliyormuş. Ben de risk almak istemedim çünkü sokakta beslediğim kediler de var. Onları da seviyorum okşuyorum. Kedisi olan arkadaşlarım da var. Ileri de dışarı çıkartmayı da düşündüğümden dolayı yaptırdım:)

Duygunur
Duygunur

2178

Ben de bu konuda veterinerlerle görüşmüştüm, aşıdan sonra 24-36 saat halsiz olabilir demişlerdi. Daha uzun sürerse götürürsünüz veterinere.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Hafif halsizligi var ama oyun oynuyor yemek yiyor gecer buyuk ihtimalle :)

Duygunur
Duygunur

2178

Yemek yiyorsa sorun yoktur. Sevindim :)

herautte
herautte

2945

Dün bizim veterinerimizde lösemi aşısını yaptırın dedi, ama bu konuda çok kararsızım gerekli mi değil mi emin olamıyorum? Yaptıranlar varsa yardımcı olabilir mi?

Bulut18
Bulut18

1006

Biz yaptırdık lösemi. Sorun yok 4 saat filan uyudu:) normal.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Teşekkür ederim güzel cevaplarınız icin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 996 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR