Kadim Garip Davranıyor Acaba Neden ?

aleynakalfa
aleynakalfa

2235 Puan

Merhabalar, yaklaşık 4 aylık civarı dişi bir kedim var son zamanlarda garip bir davranışı ortaya çıktı uyumak istediği zamanlarda kucağıma gelip koltuk altı bölgemi yalamaya çalışıyor her ne kadar onu itsem de engel olamıyorum geceleri ben uyurken de sürekli yapıyor öyle ki uykumdan uyandıracak bir şekilde veterinere de sordum ama pek bir şey demedi kedisi aynı durumda olan varsa bana yardımcı olabilir misiniz ?

10 CEVAP

CansuAyg
CansuAyg

104323

Benim kedim de şuan 3 aylık ve kucağıma aldığımda aynı hareketi yaparak uyuyor, bencede anneden erken ayrılma sebebiyle çünkü emme hareketi yapıyor zaten sahiplendiğimiz kişi de çok fazla annesini emmediğini ayrıldığını söylemişti. Aşırı ıslatıyo ama çok da tatlı oluyo yaparken, kıyamıyorum bekliyorum öyle :) Büyüyünce geçeceğini tahmin ediyorum :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

annedrn erken ayrilmissa sahibini annesi gibi goruyo belki sevgisini gostermeye calisiyordur. En azindan benimki oyleydi saniyorum. Baska sebebi olcagini sanmiyorum varsada bilmiyorum :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Babam derenin icinden bi kedi kurtarmisti ama o kacti bikac ay sonra. O resmen giysinin uzerinden emme hareketi yapiyodu giysimizi emiyodu sanirim pek anne gormemis cok tatlisti kiyamiyoduk. Ama suanki kedim emme dgl sadece yalama yapiyodu. Ama az cok ayni sebeptendir saniyorum benimki gecti insallah sizinki de gecer:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

zaten bizlere guvenip anneleri gibi gormeseler yapmazlar ama. Mutlu olmamiz gerek:)

aleynakalfa
aleynakalfa

2235

ben itsem de bir yolunu bulup yine devam ediyor mecbur bende beklemek zorunda kalıyorum emme ve ıslatma da bizde aşırı oluyor ama napalım geçmesini bekleyeceğiz :)))

izmir_pet
izmir_pet

127274

Bu donemlerde sebebi bilmedigim sekilde benim disi kedimde yapiyordu. Zaten benimki masallah herseyi yapti bana:D koltuk altimi olsun. Sonra boynumu yuzumu yaliyodu uyuyakalana kadar. Engel olamiyodum. Suan 7aylik ve eser yok. Arada sevgisini gostermek icin yapiyo onun disinda o sorun ortadan kalkti. Bebekken yapiyolar ama sebebini bendr bilmiyorum

aleynakalfa
aleynakalfa

2235

cevabınız için teşekkür ederim bizde anneden erken ayrıldı diye düşünmüştük inşallah bırakır bu huyunu

izmir_pet
izmir_pet

127274

Benimki yatarken ortunun altina saklaniyodum basimi falan sakliyodum. Zorlaaa ortunun bile altina girip devam ediyodu:) gecer gecerr

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Merhaba saçlarınızı da yalayabilir meme aramak için :) saç tüylerini annesinin tüyleri zannedip içinde meme bulmaya çalışıyorlarmış :)

Bebekfabri
Bebekfabri

2050

Burdan resim atabilseydim keşke. Dana gibi oldu hala koltuk altımızı emer gibi uyuyor :) Gece uyurkende yastığını emiyor. Hiç anne sütü emmediği için olduğunu düşünüyoruz. Bundan rahatsız olmayın, öpüp koklayın sizde :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 585 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR