Kedimin Irkını Öğrenmek İstiyorum

beş aylık yavru bir kedim var, adı maya. kendisini daha on günlükken apartmanın kömürlüğünde buldum, annesi terk etmiş. kıyamadım eve aldım ancak büyüdükçe cins bir kedi olduğunu fark ettim, annesi muhtemelen tekirdi çünkü buralarda başka bir cins kedi gördüğümü hatırlamıyorum. fotoğraflarını yükledim, bilen biri varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. teşekkürler şimdiden.


4 CEVAP

kendisi de kuyruğu da tüylü baya. babası american bobtail olabilir diye tahmin ediyorum ama kuyruğu da uzun, anlayamadım bir türlü

izmir_pet
izmir_pet

127274

tuyleri uzun mu belli olmuyor kuyruk tarafi yok resimde de benimki de siznkime benziyodu kucukken. Cok tatli massallah. Sokaktan sahiplenince tam nelerle karisik oldugunu bilemiuoruz tekir diyip geciyoruz:) veterinerim benimkide tekir dgl ama karisik bisey dedi max bisey yazdi karnesine:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

benim kedim de cok uzun tuylu hele kuyrugu falam ankara kedisi gibi nerdeyse. Ama sokakta cinsle ciftlesen kedi sayisi cok az. Babasini tahmin etmek cok guc. İnternetten bakarsaniz bircok kediye benzer:) veteriner benimkine de cok farkli bi kedi dedi gorunus olarak ve huy olarak da ama yinede babasi annesi su bu tahmin edemiuoruz. Bosverin zaten neyse ne ama cok tatli bi karisim:)

gzmkzn
gzmkzn

801

Bence dünyanın en güzel kedisi yanımızda olan kediler :) Her biri çok özel :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 593 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81617 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR