Kedimin Kulakları Topladı?

uwu
uwu

763 Puan

Ben bulaşıkları yıkarken mutfakta lavabonun üstündeki rafa çıkmış izliyordu lavaboda köpüklü su birikti döne döne gidiyordu bu da bu ne diyip sarkarken düşüp suya girdi hemen bağırarak kaçmaya başladı kaçarken de ayakları kaydı bir yerlerini vurdu. Tüm bunlar olurken kulağına su geldi mi veya çarparken kulağını vurdu mu bilmiyorum, ellerim bulaşıktaydı göremedim ancak patilerinin kayışını, bağırışını ve duvara-kapıya çarpma seslerini duyabildim. Bir süre sonra kucağıma geldi uyumaya hazırlanırken fark ettim bunları. Suya deydiğinde hep koşmaya başlıyordu ama hiç bu kadar delirmemişti. Deterjanlı su olduğu için mi böyle çıldırdı? Ve bu kan toplama ne alaka?


6 CEVAP

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Büyük bir ihtimalle kedinizin cildi hassas. Aslında zaten deterjan hayvanları olumsuz etkiliyor. Ama ben hiç bu kadar kızarıklık görmemiştim. Veterinere götürün bence. Sağlık açısından problem çıkmamasını umuyor ve geçmiş olsun diyorum.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Kulağı sanki ezilmiş morarmış gibi olmuş bir yere sıkışmış ezilmiş olabilir mi bi anlık da olsa ? Değilse deterjana değip ondan etkilenmiş olmalı

izmir_pet
izmir_pet

127274

Sanki ezilmeye daha yakin gibi. Cildi hassas olabilir tabi ama sanki ezilmis gibi canim benim yaa kiyamamm nasl kotu olmusss. Veterinere mutlaka gidin okurken tuylerim urperdi.insallah biseyi yoktur iyilesir guzel bebek:((

uwu
uwu

763

Sanırım darbeden dolayı olmuş veterinere gitmeden kendi kendine geçti. Herhangi bir acı belirtisi de vermedi. Acısını ölçmek için kulaklarına dokundum ve hafifçe sıktım tepki vermedi. Bir sebebe binaen anlık olmuş sabaha kadar geçti.

sdfkllli
sdfkllli

3359

derilerinin ph seviyesi farklı deterjan alkol kirecli su spreyler sampuan kizarmaya kabarmaya ph ın dengesinin bozulmasına olanak verir. muhtemelen deterjan derisini baya yakmış ki kendini yerden yere vurmuş . muhtemelen anlık allerji .

sdfkllli
sdfkllli

3359

ya da ezilme :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 603 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR