Kedi Ve Perdeler

dorukhanalev
dorukhanalev

1382 Puan

Arkadaşlar kedi perdelere zıplıyor evde Ve 1 haftalık perdeler hiç haline gelsin istemiyoruz özellikle eşim. Çift taraflı bant önerisi çok okudum bunu perdenin neresine yapıştıralım tutmuyor perde bir öneriniz var mıdır?

10 CEVAP

Terranova
Terranova

2391

Benimki de oyun oynarken oyuncağını alıp perdenin oraya gidiyor. Bir patisiyle perdeye tutunup, diğer patisiyle yerdeki oyuncakla oynuyor. Yani o perde illa ellenecek :)

herautte
herautte

2945

HAHAHHAHAHAHAH lütfen kusura bakmayın tutamadım kendimi :D aynı dert bizde de var, o kadar oyuncağı var ve o kadar ilgileniyoruz ama bizimkide helikopter gibi perdenin en tepesine kadar tırmanıyor :D 6 aylık perdelerim delik deşik oldu önerisi olan varsa bende bir dal alırım :D
ben tırmandığında kucağıma alıp gözüne bakıyorum Hayır diyorum kızıyorum ama inat gibi tekrar yapıyor, ne yapmak lazım bilemiyorum ama ben alıştım :)))

Friolero
Friolero

12756

Bizim perdeler değişecek duruma geldi. Maalesef kenara toplamaktan veya şu store perdelerden başka çözüm yok sanırım.

Breda
Breda

3721

ne kadar uste cekistirsen baglasan nafile eni sonu bi bakmissin gene perdedeler.. Ben kedi sahiplenirken perde hali koltuk hepsinden peşin olarak vazgecmistim zaten..

herautte
herautte

2945

Tabi bu arada bunun bide tehlikeli kısmı varki onu düşünemiyorum bile, tırnağı takılı kalırsa ve siz yokken olursa bu durum cidden kediniz için tehlikeli olabilir. o yüzden tırnaklarını ucundan kesin uzadıkça, tırmalama tahtası varsa ona götürün perdeye gittiği zaman dikkatini başka yerlere çekin..

Breda
Breda

3721

Çözüm perde takmamak..

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Perdelere çözüm yok :)

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Çok sıkıntı bir durum hem dediğiniz gibi biz yokken takılır hemde perdeye yazık daha alalı 1 hafta oldu ve iyi para verdim :) bir çare lazım kolonya döktüm diplerine bakalım ne yapacak diye beklemedeyiz :)

Bizim perdeler de delik deşik alıştık artık :D Kedileri uzaklaştıran spreyler var, onları deneyebilirsiniz. Ben denemedim ama sitede satılıyor, yorumlara bakarsanız yardımcı olabilir belki size.

mimimomo
mimimomo

12335

: )) asiri bi zaaf. simdi minik, kum torbasi gibi asili kalabiliyorlar: ) kornislerin zayif oldugu yerler var, cakilcaklar bi gun perdesiyle beraber.. ben maalesef oda kapilarini kapatmaktan baska care bulamiyorum (butun gun yalniz kaliyor ikisi) aksam da artik "gozlerinin hapsindeyim" oynuyoruz ama civa gibi kacamaklar fecii..


imkan varsa (kornis 3'lu falan ise) en uste kiytirik bi si asmak ya da perdelerin altta kalan kisimlarina uyduruk eklentiler yapmak (ugrastirici da olsa) belki ucundan biraz kurtarir..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 512 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR