Brit Care Numune + %40 İndirim

Musege
Musege

2124 Puan

Merhaba


Kedimi çiğ beslesem de 1 yaşını doldurmadığı ve işteyken çiğ mamayı kabında bırakamayacağım için kuru mama da kullanmak durumunda kalıyorum.


Normalde ND kullanıyordum fakat bu aralar harcamalarım arttığı için biraz daha ekonomik bir mama arayışına girdim. Brit Care ile ilgili olarak olumlu yorumları görünce denemeye karar verdim. Yalnız mamayı alıp beğenmeme durumu olabileceği için numune alıp alamayacağımı araştırdım.


https://www.atlaspet.com.tr/ Brit Care ve birkaç mamanın dağıtıcısı. Sitelerine girince sağdaki chat ekranından otomatik olarak numune ister misiniz diye mesaj geliyor. Gelmezse sadece numune yazın size form yönlendirilecek. Kedinizin bilgilerini girdikten sonra uygun mamayı seçip ücretsiz olarak yolluyorlar. Köpek için de var sanırım tam hatırlamıyorum.


Heralde 100gr civarı az bir mama gönderiyorlar. Deneyip etkilerini gözlemlemek için yeterli değil fakat en azından petiniz yiyecek mi, sevecek mi onu görmeye yeter de artar.


Mama 1 hafta içinde geldi. Herhangi bir bildirim yok. Maile gönderildiğine dair veya kargo takip kodu gelmiyor.


Paket içersinden tek kullanımlık, 1 üründe geçerli olmak üzere %40 indirim kodu çıkıyor. https://portal.atlaspet.com.tr/ sitesi üzerinden kullanabiliyorsunuz. Siteye üyelik almadıkça fiyatlar görünmüyor bilginiz olsun.


7 kiloluk mama + kargo 176 TL'ye geldi.

9 CEVAP

kedipatisii
kedipatisii

13236

Benimki yememişti brit care'yi :/

sdfkllli
sdfkllli

3359

aynen anlattiginiz gibi ben de temin etmistim numune indirim kodu ile geldi fakat kedim mamayı yemedi :( ama bircok arkadas bilgi sahibi olmali bu konularda bosuna masraf yapmaması icin reflex , acana , orijen , britt care numune gonderiyor . cok guzel konu acmissiniz ;)

Musege
Musege

2124

Doğru Acana ve Orjien de gönderiyor fakat onlara ayrıca mail atmak gerek. Bizimki o gelen six fish'i çok beğendi ama fiyatları uçuk.
Brit Care iyi sistem kurmuş otomatik olarak numune ister misin diye soruyorlar.

dorukhanalev
dorukhanalev

1382

Bende numune almıştım ama numune gelene kadar orijen mamanın yarısına gelecez :) 7kg alsam 150ye mi gelecek onu da çok anlamadım. alıp karıştırıp veririm.

Feronia
Feronia

117611

Kabında bir şey bırakmanıza gerek yok ki. Çiğ beslerken kuru mama da vermeniz gereksiz ve sağlıksız bir durum.

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Güvenilir mi!?

Siyammm
Siyammm

120334

Arkadaşlar yoruma bakıp mama almayın %90 ı kedim severek yedi diye yorum yapıyor. İçeriği hakkında fikirleri yok .yoruma değil içeriğe bakın

pyesil
pyesil

361

atlaspet kesinlikle güvenilir bi sitedir alışverişlerimizde sık sık tercih ediyorum numune gönderiminde de hızlılar ve petinizin özelliklerine uygun gönderim yapıyorlar

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Teşekkürler fakat bem bir geridönüş bile alamadım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2719 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR