Kısırlaştırma Hakkında

Alicveben
Alicveben

12941 Puan

evime 2 hafta sonra kedim limon gelecek. kedim erkek ve kısır değil bu yüzden dişi kedim aliç ile yavruları olabilir. ama ben bakabileceğime güvenmiyorum. bu yüzden kısırlaştırmam gerekiyormuş. iki sinide kısırlaştırmam mı mı gerekiyor gerekiyor yoksa sadece biri de olur mu. kısırlaştırdıktan sonra daha narin mi olurlar. beslenmesi dışında dikkat etmem gereken noktalar varmı

4 CEVAP

Alicveben
Alicveben

12941

Saolun :)

Duygunur
Duygunur

2178

İkisini de kısırlaştırmanızı öneririm, daha rahat edersiniz. Erkek kedilerin kısırlaştırma-iyileşme süreci daha rahat geçiyor o yüzden belki ilk onunla başlarsınız. Kısırlaştıktan sonra biraz daha sakin oluyorlar, o yüzden fazla kilo almasınlar diye beslenmelerini daha iyi takip etmek, bir de egzersiz yaptırmak gerekiyor bol bol. Oyun oynatmaktan bahsediyorum tabi :)

mimimomo
mimimomo

12335

bi de, birbirinin mamalarina illa ki sulanacaklar, kaplar istedigi kadar ayri olsun :) kisirlastirilmis kedi ve normal kedi mamasi ayrimi da kritik olabilir + disi bile olsa kisirlastirilmadiginda "huyu degisen" : )) pisilerimiz olabiliyormus, yasca uygun olduklarinda her ikisini de kisirlastirmak daha saglikli olur sanirsam.


(bendekiler de 4 aylik disi, odum patliyo erkenden kudurcaklar diye, isallah umurlarinda olmaz o donem... amin) : ))

izmir_pet
izmir_pet

127274

yavrulari olmamasi icin biri yeterli ama saglik acisindan da ve zaten sizin icin zor olacaktir. İkisini kisirlastirmaniz er gec gerekecek:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 387 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81703 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR