Köpek Psikolojisi..

Yasiincann
Yasiincann

726 Puan

Merhabalar 4 aylık dişi samoyed bi köpeğim var 2 aylıktı aldığımda, tuvalet eğitimini evde verdim ama son 3-4 gündür çiş kaçırmaları oldu veterinere gittik konuyla ilgili sistit diye bi tanı koydular.(Çişinit utama böbrek üşütmesi).
Gerekli tedavilere başlanıldı fakat tedavi süreci bittkten sonra bi terapiye tekrardan eğitime gerek duyulur mu? Nasıl bi yol izlememiz gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim şu an mesela uykudan uyandıktan sonra yatmaya devam ediyor ve yerinden kaldırdığımda altı ıslak ve çişli buluyorum. Tedavi bitiminde yine kafasına göre istediği yere çiş yapmaya devam eder mi veya nasıl bi yol izlemem gerekiyor? İkinci sorum hasta olduğu için çok iştahsız, dün serum yedi veteriner ne istiyorsa verin dedi eve geldiğinden beri akşam birşey yemedi geceye doğru ödül mamalarını yedi, kendi mamasını kesinlikle yemiyor. Tedavi bitiminde kendi mamasına nasıl alıştırabilirim veya normale döner mi?


2 CEVAP

Khajiit
Khajiit

1864

Ben şu an kedi sahibiyim ancak daha önce çok uzun süre geçici yuva olarak farklı farklı köpeklere bakmıştım. Tuvalet konusunda düzelecektir ama sabırlı olmanız gerekir tuvaletini doğru yere yaptığında ödül verebilirsiniz bu sayede yine alışacaktır. Kuru mamaya tekrar geçişi birden olmaz ayrıca mamasını yemiyorsa hak etmediği sürece ödül maması vermeyin bu sadece işinizi zorlaştırır.

İlk iki gün kuru mamaya bir yaş mamanın yarısını katarak verebilirsiniz 3. Gün sadece kuru mama verirsiniz

Yasiincann
Yasiincann

726

2-3 gün hiç birşey yemediği için Çok halsiz ve zayıf kaldı dün serumdan sonra biraz kendine geldi Midesi yapsın diye ve veteriner ne istiyorsa verin dediği için verdim umarım tuvalet konusunda da dediğiniz gibi olur ayrıca teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 571 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR