Furminator Tarağı Kullanan ?

jingjing
jingjing

2207 Puan

Merhabalar ,


kedim uzun tuylü olduğu için şimdiden tüy dökmeye başladı . İnternette araştırma sonucunda furminator ün çok tavsiye edildiğini gördüm . Bir gerçeği satılıyor sanırım 100-11* tl civarı bir de sahtesi 30-40 tl e satılan var . eğer gerçekten işe yarıycaksa orjinal furminator almayı düşünüyorum . kullanıp da deneyimleri paylaşırsanız sevinirim . bir de GROOMİNATOR var . bunu kullanan var mı?

8 CEVAP

Haftada 1 kullanıyoruz ve çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Üzerinden dökülen tüyleri günlük eldivenle alıp haftada 1 de furminator kullanırsanız tüy problemi kalmaz ve yavrunuz ölü tüyleri de vücudundan daha kolay atmış olur. Deriye bir nevi masaj yapıp kan akışını da hızlandırdığı söyleniyor. Ama tüy sağlığı ve tüy dökümünün azalması en çok iyi beslenmeye bağlıdır tabii ki. Balıklı mama tercih edip tavuklu mamadan uzak durabilirsiniz tüy dökümü varsa eğer. Biz bir petshoptan 80 tl'ye almıştık, orijinaldi ama fiyatları boyuna göre değişiyordu sanırım. Daha pahalıları ve daha uygunları da vardı. Güvenilir bir petshoptan alabilir veya petlebideki stokların güncellenmesini bekleyebilirsiniz. ******* diye bir site var orda varsa oradan da temin edebilirsiniz.

Venüs rica ediyormuş..

Venüs de size selamlarını ve sevgilerini yolluyormuuş :D

batinaydogan1
batinaydogan1

117660

Orijinal furminatörün yerini hiç biri tutmaz. Tüyleri tararken aynı zamanda hem düzleştirecek hem de kırık ve yıpranmış olanları keserek alacak. Benim ufaklıkta uzun tüylü. Veterinerlerin hepsi de ileride uzun tüyden kaynaklı sorunlar yaşamamak için Furminatör tavsiye ediyor.

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

Hehhehh venüse selamlarr :D

dilekz
dilekz

3238

Merhaba tüy dökme problemimin en büyük etkenlerinden biri de mama kalitesidir. Eğer çok fazla tüy dökümü varsa piyasadaki mamaları araştırabilir veya veterinerinize danışabilirsiniz. Yine kuru mama dışında bir şey -köfte tavuk gibi- vermemek de önemli derece tüy dökülmesini azaltıyor. Daha etkili bir çözüm olacağını düşünüyorum.

jingjing
jingjing

2207

Su an cok tuy dokmuyor , ama uzun ve beyaz tuylu oldugu icin hemen belli oluyor kiyafet uzerinde . Furminatoru bu site uzerinden almayi dusunuyordum ama stokta bitmis . Nerden orjinalini bulabilirim

jingjing
jingjing

2207

teşekürler venus

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 525 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR