Kedim Fındık Doğum Yaptı

umut61
umut61

2877 Puan

Merhaba arkadaşlar, kedim fındık 3 tane nur topu gibi kedi dünyaya getirdi. Doğum evde sessiz loş bir ortamda gerçekleşti. Kedimin başından ayrılmadım ayrılmak istediğinde ise peşimden gelmeye çalışınca bırakamadım. İlk yavru ters geldi bu epey bir canını acıttı. 3 kediyi 6 saat bir sürese doğurabildi bende geceden sabah kadar başında durdum. Bugün 4. güne giriyoruz fındığın genital bölgesi kanlı kendini temizliyor. Yavrularını emziriyor. Biz eve gelince yavruları bırakıp ihtiyaçlarını görüyor. Sorum şu doğum sonrası genital bölgedeki kanlanma normalmidir. Kanama akıntı gibi değil yara gibi düşünün. Ve sürekli biz olunca miyavlıyor biraz sevince susuyor. ne istediğini anlayamıyorum bilgilerinize ihtiyacım var.

9 CEVAP

zzAr
zzAr

2151

Çok geçmiş olsun ve umarım sağlıklı yavru kedileriniz olur,kedinizin doğum sonrası miyavlaması ve siz sevince susması çok normal diyebilirim çünkü kedileri doğum yapan bir bazı arkadaşımdan böyle şeyler duydum. buna şefkat veya ilgi ihtiyacı diyenler var ya da hala kzıgınlık dönemindedir diyende var, kesin sebebi bilmek zor. kanama konusunda fikir verebilecek bilgiye ve tecrübeye sahip değilim ancak biraz araştırdım loğusalık dönemi olabilir veya doğan yavruların içeride kalan zar vs vs gibi parçaları atılıyor olabilir gibi yorumlar var yine de içinize sinmiyorsa durum veterinere danışın demekten başka çare yok.

aybike
aybike

2618

Seneler once annemin kediside dogurmustu ama gentall bolgede bir yara gormedik kanamada..bence veterinere gitmelisin.aci cekiyordur mutlaka..hayirli olsun yavrular..gozunuz aydin :)

aybike
aybike

2618

O zaman sıkınti etmemelisin.yeni anne oldugu icin biraz ilgi istiyor olabilir..daha fazla simart bakalim ne yapacak.

hanifem
hanifem

744

Benim kedimde doğum yaptığında aralıklarla bir hafta kadar azar azar kan gelmişti sonra geçti.Bu arada resimdeki kedilerse çok tatlılar. Bu dünyanın sadece insanlar için yaratılmadığını tekrar hatırlattı bana."Hayvanlar insanlara emanet tir "ne güzel söylenmiş bir söz.Keske herkes, buradaki arkadaşlar kadar bunun idrakinde olabilse.

Benekli54
Benekli54

566

Bir şey olmaz ama siz yavruları sıkı üşümiyeceği yere koy

Benekli54
Benekli54

566

ölürler allah korusun

fenerrsena43
fenerrsena43

2586

Birşey olmaz kendini temizler kedi birkaç güne

umut61
umut61

2877

Veterinerimizle görüştük önemli bir durum olmadığını söyledi. Doğum sonrası bir süre rahim içerisinin temizlenmesi ile alakalı bir şeylerden bahsetti.

ilgi istiyor sefkate ihtiyacı var sanırım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2703 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR