Köpek Sahiplendirme Sözleşmesi Hakkında

SenanurKsl
SenanurKsl

115163 Puan

Erkek arkadaşım köpek sahiplenecek sahiplendiren kişi sözleşme sartı istedi iyi hoş zaten sözleşmedeki çoğu sey kabulu orda sıkıntı yok ama insanlara da güven olmuyor biliyorsunuz.Kimlik bilgilerini ehliyet fotokopisi gibi şeyleri istiyor ve sonunda sahiplenen kişi bu maddeelrden birini yerine getirmezse maddi kayıp ve manevi tazminat olarak 5000 lira ödeyecektir diyor. Tecrübeli arkadaşlar lütfen bilgilendirsin mesela uymadı diye bahane edip bu parayı almaya çalışanlar var mı ? Gğvenilir mi bu sözleşme . Köpek rus finosu yavru bu arada


5 CEVAP

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Merhaba biraz araştırma yaptım. Tazminat bedeli koymak sahiplendiren kişiye göre değişiyormuş. Yani koymayadabirdi. Ben oğlumu sahiplenmeden önce karşıma sözleşme çıkınca nedense tedirgin oluyordum. Bazı sözleşmelerde ayda bir eve ziyaret vardı. Bu tarz maddeli sözleşmelerde sanki benim yavrum olmayacakmış gibi hissetmiştim ve üzülmüştüm. Karşılıklı güven olsa keşke iletişimde kalınsa. Ama bi yandan da hak veriyorum sahiplerind bunun ticaretini yapan öyle çok insan var ki onlar da canlarını korumaya çalışıyorlar sadece ticaret yapanlardan değil kötü kalpli herkesten.
Bu arada dosya okunmuyor o yüzden ona istinaden bir yorum yapamadım şartları göremedim. Ama bu sözleşmenin yasal bağlayıcılığı tartışmasızmış. Örneğin sizde de ayda bir ziyaret var diyelim ki ama bebişin yaşam şartlarını beğenmedi, peti geri alıp dava açabilir mi sorgusuz sualsiz bunu bilmiyorjm. İnşallah biri yardımcı olur çok sevgiler..

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Teşekkür ederim yazdıklarınız için. Evet tabiki bunu yapmakta haklılık payları var . Fakat günde en az iki kere mama gibi basit maddeler var. Mamasını zaten aksatmazsın tabi ama nasıl emin olabilirki buna. Mamasını koymadığını iddaa edip o parayı almaya çalışırsa. Ya da kısırlaştırmayla birlikte mikroçip de zorunlu. Tartışılır bir uygulama mikroçip ve masraflı. Ayda bir fotoğraf ve yılda iki kere ziyaret var gibi gibi. Bunun dışındakiler zaten yapılmadı gereken seyler.

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Resimdeki yazılar okunmuyor sanırım :((

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Güncel...

SenanurKsl
SenanurKsl

115163

Arkadaşlar durum biraz acil bu hayvan sahiplendirme sözleşmesi hakkında detaylı bilgiye ihtiyacımız var yasal olarak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4731 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR